⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:5 | Galatasaray 3-3 Manchester United | MS | 29 Kasım

Afedersiniz de koyarım parasına ben 3. olup uefadan gitmek istiyorum.
karşımıza en kol gibi olanı gelecek belki de son 10 dakikaya tur atlarken maç sonunda 3 fark yiyip eleneceğiz. Bu gruptaki herifler malın önden gideni de diğer gruplar yangın yeri. Adam çoğaltangiller var.
Bırak kardeşim ş.liginden uefaya gidenler olacak güçlü olacak diye hikaye de anlatmayın bayerni deplasmanda yenebilecek adamlar şopar 3.lerden mi korkacak.

Hızlı ofansif oyuncuları olmayan statik duran her takımdan puan alırız tur atlarız.
9 milyon para alcakmışız falan filan. 3 milyona bir ndombele 1. yıl maliyeti 4.5 milyon olan bir dayı daha bulur alırız bok ederiz o parayı emin olun.

Paraya yada ş.liginde tur alayım kazandık sanarak tüm dengemizin bozulacağı bir turu istemiyorum.

Adam yürüyor el kol hareketi yapıyor şunu tut diye. 60 dakika izledi bu herifi.
Madara olup elenmek mi istiyorsunuz yahu. Çıksınlar daha kendi gücümüze denk heriflerin liginde çatışıp kupa hedefi koysunlar prestiji orada geri alsınlar.

Edebimizle yolumuza devam edelim bırakın.

Bu arada takımın asla bırakmama huyunu çok seviyorum. Ben 2-0 olunca heves kırıklığı ile bıraktım ama takım yanılttı. Galip gelsek harika olurdu ama maçın hikayesine bakınca beraberlik üzücü değil. 2-0 3-1 gibi iki farklı yenik düşüyorsun yine de 3-3 sonuç. Avrupa arenasında ve İngiliz takımına karşı. İyi veriler bunlar.

Bu Ajax denen kulüp resmen dünya futboluna kazık atma kulübü.

Dünyaya şişirip aldığı oyunculardan ayakta durabilen yok. Yarı bir oyuncu daha şişirsinler sıraya girerler 100 milyon vermek için.
Onana antony falan soygun

Takıma adam gibi bir 8 numara, sol bek gibi bir sol bek lazım. Bu iki eksik puan kaybettiğimiz maçlarda en sorunlu bölgelerimiz oldu.
Sağlık olsun. Fark da yiyebilirdik. Manu son kurşunu atmak için oynadı. Biz de yeneriz düşüncesiyle fazla açık verdik. Zevkli maç oldu. Artık final maçına çıkacağız. Sonuncu da olabiliriz, ikinci de.

Takıma adam gibi bir 8 numara, sol bek gibi bir sol bek lazım. Bu iki eksik puan kaybettiğimiz maçlarda en sorunlu bölgelerimiz oldu.
Sağlık olsun. Fark da yiyebilirdik. Manu son kurşunu atmak için oynadı. Biz de yeneriz düşüncesiyle fazla açık verdik. Zevkli maç oldu. Artık final maçına çıkacağız. Sonuncu da olabiliriz, ikinci de.
Cl de devam edersek adam gibi bir 8 değil adam gibi bir 6 almamız daha mantıklı olur...

Takımı baya bir gömüyor yorumcular. 16/8 17/4 şut. Net gol pozis. 3-1. İsabetli pas %80-76. Orta 19-11. Top kapma 10-9

Daha ne olacak anlamadım ki. İstanbulsporla mı oynadık? Onana gol yedi ama kurtardı da kardeşim yuh!

Manchester beklediğimden iyiydi bu arada, ileride keremin presini ve orta sahada kaanı aradık. Davinsonun olmamasi maçın gidişatını degistirdi

Geri
Üst Alt