Aziz Kaan
10 Numara!
Kemalimmm kalbimiz seninle karı yarda geçArkadaslar asiri kar yagisina yakalandim umarım ölmeden eve varıp bu maçı izleyebilirim yarin
Ölürsem gizli verilerim özellikle özel görüsmelerim silinsin lütfen sagol
Kemalimmm kalbimiz seninle karı yarda geçArkadaslar asiri kar yagisina yakalandim umarım ölmeden eve varıp bu maçı izleyebilirim yarin
Ölürsem gizli verilerim özellikle özel görüsmelerim silinsin lütfen sagol
Er Ryan ı Kurtarmak taki Tom Hanks gibi @Onur Üründül kurtarır @Kolpa Kemal Kürek imi, kurtarma çalışmalarına @Feramuz Kayalar da katılacak şuan 1. Kata beton atıyor.
Yanlış anlaşılmasın diye ekledim kanks.Sence maçın skoru ne olur?Attığın yazıyı dedim
Er Ryan ı Kurtarmak taki Tom Hanks gibi @Onur Üründül kurtarır @Kolpa Kemal Kürek imi, kurtarma çalışmalarına @Feramuz Kayalar da katılacak şuan 1. Kata beton atıyor.
5 atar 2 saydırırız.Yanlış anlaşılmasın diye ekledim kanks.Sence maçın skoru ne olur?
Önceki maçta da yeneriz demiştin ben yine gülmüştüm kanks yine totem olsun diye güldüm5 atar 2 saydırırız.
2-1 ile depiği koyarız.
Yendik miÖnceki maçta da yeneriz demiştin ben yine gülmüştüm kanks yine totem olsun diye güldüm![]()
3-2 yenmiştikYendik mi
Yine yeneceğiz ama çok zor olacak3-2 yenmiştik![]()
Haçlı seferine cikiyoruz herhalSaldıracağız hücum gücümüz iyi saldıracağız taraftarla, dualarla, inançla savaşıp mücadele edip saldıracağız terimizin son damlasına kadar ve kazanacağız final maçı bu maç
Bendeki selami cesmesiSanki bir aşk çeşmesi![]()
Ne negatif adamsın utanç duydum sendenBu maci yenilirsek sonuncu oluruz. En kötu beraberlik almaliyiz, ama bu durum da 3lugumuzu riske atabilir
Işin özu yenemzsek bay bay avrupa deme ihtimalimiz 49%, ucuncu cikma ihtimalimiz 51%
Halaminda bıyığı olursa amcam olurGarnacho Boey i geçemez. Antony de çok top eziyor ve temposuz ama Garnacho sağ kanada alırlarsa ve Martial de yardıma gelirse dobrowski olabiliriz.