⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:5 | Galatasaray 3-3 Manchester United | MS | 29 Kasım

Kazanacağız ama berabere biterse de enseyi karartmayın. 2 beraberlik bizi gruptan çıkarır ki berabere bitse ipler yine bizim elimizde, Kopenhag'ı yenip kimseye bakmadan çıkıyoruz. O yüzden sakin olalım.
manu bayerni yenemediği sürece ki bence yenemez

bugün galibiyet ile beraberliğin pek bir farkı yok

Cok sacma bir rüya gördüm:

Bizim burda yerel bir tunuva var salonda GS olarak katiliyoruz Hoca Okan Buruk bende varim kadroda. Her neyse ilk mac Belcika ya karsi oynaniyor ve ben salona gec geldigim icin Okan hoca beni kadro disi birakiyor. Bruyne Lukaku fln hepsi sahada oynuyor.

Mac bitti Okan Hoca yanima geldi bir daha ki macta bana sans verecegini söyledi ama gec kalma dedi. Ikinci mac baslayacak ben bir türlü salona gidemiyorum her yolu deniyorum ama olmuyor salona vardigimda mac bitmis oluyor Okan Buruk ve Yigit Ali bana sövüyor taraftar önünde. Cok rezil bir rüya gördüm

Kıcın Açık kalmıs

manu bayerni yenemediği sürece ki bence yenemez

bugün galibiyet ile beraberliğin pek bir farkı yok
Ben de bu matematikle yazdım, kazansak bile Kopenhag'dan puan almamız lazım.
2 bayern maçında en az 3 puanı inanılmaz hak ettik, bugün kazanırsak Kopenhag da yenilirse gerçekten o 2 maçta alamadığımız en az 1 puana çok üzülürüm.

Ndombele'nin bu maçta 11 başlaması mantıklı değil yüksek tempoda dili dışarı çıkar açığını kapatayım diyen Torreira da erken düşer oyundan ...

Emre Kaplan: "Galatasaray'ın Manchester United karşısında stoper ikilisi Abdülkerim ve Kaan Ayhan, orta saha ikilisi ise Ndombele ve Torreira olacak."

Emre Kaplan: "Galatasaray'ın Manchester United karşısında stoper ikilisi Abdülkerim ve Kaan Ayhan, orta saha ikilisi ise Ndombele ve Torreira olacak."

1701255639261.webp

Hiç bir hesap kitap yapmıyorum. Maç bitsin, zaten her şey çıkacak ortaya.

Yalnız çok hırslı geldiler. Sanki önceki maçların acısını bu maçta çıkaracaklar. İleri de basmak zor olacak gibi. Kontrataklardan yararlanmasını bilmeliyiz. Sürekli geriye yaslanırsak (zannetmiyorum ama) maçı veririz.

Geri
Üst Alt