⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:5 | Galatasaray 3-3 Manchester United | MS | 29 Kasım

Sakatların yerine oynayanlar daha dinamik sanki. Ters tepmez inş

Sen bunu deyince ne hatırladım
Yıllar yıllar evvel manchestera deplasmana gitmiştik
Çok eksiği vardı ve bizim de avrupada iyi olduğumuz yıllar
şansımız vardı yani, baya da ümitlendiydik Gazeteler falan umut dolu manşetler atıyordu
Ferguson maça 4 tane 17-18 yaş oyuncuyla çıktı
Hadi tokatlıycaz inşallah falan derken maç bi başladı, bebeler bize nefes aldırmadı, 4 gol attılar
Sonra bu çocuklar zaten uzun süre manchester’ın iskeletini oluşturdu
Tam kimler olduğunu hatırlamıyorum galiba biri beckhamdı
İngiliz gazeteleri fergusonun bebeleri diye manşet attıydı

Uzun süredir devam eden
- bitiricilik sorunu
- organize atak yapamama
- değişiklikler sonrası taktik disiplinden kopma ve kimsenin ne yapacağını bilmez görüntüsü

nedeniyle, yedek manchester da olsa, hatta kopenhag’a karşı da her neticenin olabileceğini düşünüyorum

Serseri mayın gibiyiz
6 puan da olabilir 0 da olabilir
3-0 da bitebilir 1-5 de
Ne olsa şaşırmayacağım

Hojlund un olmaması en güzel haber olur ama araştırdığım kadarıyla bizim maça yetişiyor.

Pardon da ilk maçı Hojlund yokken mı kazandık ? Amma tırsak çıktınız. Söke söke alacağız o maçı inşAllah.

Evet o oldugunda kazandik ancak rakipde bizi en cok zorlayan iki isim vardi biri Hojlund digeride Rashford. Rashofrd KK cezalisi, Hojlund'da olmazsa ofansta ilk maca gore 2 eksikle gelecekler demek pek tabii yerine ikame isimleri var bu da maca gore degisir. Su an icin, bu haberler olumlu ozellikle bu iki isim.

Sen bunu deyince ne hatırladım
Yıllar yıllar evvel manchestera deplasmana gitmiştik
Çok eksiği vardı ve bizim de avrupada iyi olduğumuz yıllar
şansımız vardı yani, baya da ümitlendiydik Gazeteler falan umut dolu manşetler atıyordu
Ferguson maça 4 tane 17-18 yaş oyuncuyla çıktı
Hadi tokatlıycaz inşallah falan derken maç bi başladı, bebeler bize nefes aldırmadı, 4 gol attılar
Sonra bu çocuklar zaten uzun süre manchester’ın iskeletini oluşturdu
Tam kimler olduğunu hatırlamıyorum galiba biri beckhamdı
İngiliz gazeteleri fergusonun bebeleri diye manşet attıydı
Biraz baktım da sene 1994 grubun son maçı. 4 puanla bitirmişiz. Ama goller maçın başında gelmemiş bi gol de Bülent kendi kalesine tıklatmış

Ne alaka yaw rakibin en etkili 2-3 oyuncusundan biri oynamicak diye uzulecek mi insanlar buna da karismayiverin bi zahmet
Eksik olması tabiki avantaj, Hojlund oynamazsa yeneriz gibi düşünceler var. İkisi aynı şey değil. Hojlund oynasa da oynamasa da biz önce kendimize güvenmeliyiz.

hayatımda bu kadar kazanacağımızdan emin olduğum (hissel olarak) maç olmamıştır CL de heralde

Maça favori çıkmak ile beklentisi düşük çıkmak arasındaki farkı göreceğiz.

Arkadaşlar karşıda Menemen Belediyespor yok

Geri
Üst Alt