⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:5 | Galatasaray 3-3 Manchester United | MS | 29 Kasım

yav apokerim, lindelöf ve maguire arasında kalmış mertense uzun top atacak ne yaşadın allah aşkına?

YEMİN EDİYORUM KAZIMCAN ZAHA İLE mükemmel anlasıyor

Manuyu alanya sanıp 4-2-4 vari bi kadroyla çıkmak nasıl bir mantıktır ziyech mertens ndombele bunlardan biri oynar manuya karşı üçünü birden oynatırsan böyle olur işte ilk maç herkesi yanılttı manu orada 10 kişi kalmıştı amrabat sol bek oynayıp batırmıştı bunları kimse görmemiş anlaşılan neyse artık dört beş olmasın da kopenhag maçına bakacaz artık

Nelsson bu kadar kolay gözden çıkarılacak bir oyuncu değil. Sanchez yoksa Nelsson oynar. Hele Kaan’dan orta sahada daha iyi verim alıyorken böyle bir hamleye gerek yoktu. Daha lig maçlarında doğru düzgün oynayamamış Ziyech ve Ndombele ikilisi ile maceraya da gerek yoktu.

İcardiye bak ya

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

icardi basit oyna

Okan Hocam kerem barış yok zyech mertens var yanlış tercih hocam . En azından biri niye oynamıyor .

Yani şuna kızıyorum ve üzülüyorum.

Belki de UEFA kupasını aldıktan sonra ilk defa böyle top oynadık Avrupa’ da ve bu futbolla anamızın ligine döneceğiz.

Çok yazık bu performansa

Bok bok ataklar. Şut cekin olm şut şut delirtmeyin adami

sakin kalabilir ve ilk yarı 1 gol bulabilirsek maçı çeviririz

.müthiş bir hayal kirikligi be öyle boyle degil. ilk 11 in hatali oldugunu kabul edelim. maalesef berabere bile kalamayacaz

Kaleye gelen 2 şutta 2 gol attı adamlar

taraftar nıye acele ettırıyor 3 ü yiyelim diye mi

Geri
Üst Alt