⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:5 | Galatasaray 3-3 Manchester United | MS | 29 Kasım

Icardi ve Angelino'nun şanssız sakatlıkları. İşleyen takımın bir anda bozulması.
Gol pozisyonımda Zaha'nın ayağının kayması.
Icardi'nin 3 cm önde olması yüzünden öne geçme şansının yitirilmesi.
Davies'in atılmaması.
Ofsayt veya faul verilmesi gereken pozisyondan gol yemek.

Bu kadar şanssızlıkla işimiz zor. Berbat fikstür çektik ceremesini çekiyoruz.

2. olursak Sociedad/Inter, Atletico/Lazio, Dortmund/Psg/Milan grubunun 1.si gelirse çeyreği zorlarız. Real, City, Arsenal gelirse şerefli mağlubiyet.

3. olursak UEFA'da çeyrek/yarı finali zorlarız

4. olursak tek kulvara kalmış takım, max 3 mağlubiyet alarak lige ambargo koyar.

FuPPayQXwAEVu39

Maça kadar ara olması avantaj. İcardi sakatlığını atlatmış olur, Hakim ve Zaha takıma daha da iyi adapte olmuş olurlar. Keza Angelino içinde iyi olabilir.

2. olursak Sociedad/Inter, Atletico/Lazio, Dortmund/Psg/Milan grubunun 1.si gelirse çeyreği zorlarız. Real, City, Arsenal gelirse şerefli mağlubiyet.

4. olursak tek kulvara kalmış takım, max 3 mağlubiyet alarak lige ambargo koyar.

FuPPayQXwAEVu39

2 ve 3. kisma katilmiyorum renkdas

FuPPayQXwAEVu39
bu takım arsenali paramparça eder bizim oynadığımız oyunu bazı arkadaşlar idrak edemiyor sanırım şu an bayern ve city hariç yenemeyeceğimiz takım yok bu oyunla abartmıyorum hiç kesinlikle city de bile en kritik adamları haaland değil rodri city gelse ve maçlarda rodri olmasa kesinlike eleme umudum olur

bu takım arsenali paramparça eder bizim oynadığımız oyunu bazı arkadaşlar idrak edemiyor sanırım şu an bayern ve city hariç yenemeyeceğimiz takım yok bu oyunla abartmıyorum hiç kesinlikle city de bile en kritik adamları haaland değil rodri city gelse ve maçlarda rodri olmasa kesinlike eleme umudum olur
Bayerne 3 den fazla yemeyince gotümüz kalkmış

Ya bu macta manu yenip Kopenhagen ioe beraber kalacaksin( bayern yenerse) yada manu ile beraber Kopenhagen yeneceksin hangisi daha zor acaba? Iki beraberlik yetmeyebilir. Bayern Kopenhagen yense bizde iki beraberlik oynasak, belki son mac Manu süpriz yapip bayerni yeni bizi gecer.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ya bu macta manu yenip Kopenhagen ioe beraber kalacaksin( bayern yenerse) yada manu ile beraber Kopenhagen yeneceksin hangisi daha zor acaba? Iki beraberlik yetmeyebilir. Bayern Kopenhagen yense bizde iki beraberlik oynasak, belki son mac Manu süpriz yapip bayerni yeni bizi gecer.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İki beraberlik yeter

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Manchester United Hojlund'un gol attığı bütün CL maçlarında mağlup oldu. Buda böyle bir bilgi naparsaniz yapin 😂

Manulu oyuncuların dizlerini titretecek bi atmosfer olacak inanmayan otobüse binmesin

İlk hedefimiz bu maçı kazanmak olmalı. Daha sonra Kopenhag maçına motive olmalıyız. Bu kadro ile hem Avrupa'da hem ligde sonuna kadar gitmemiz mümkün değil bence. O yüzden CL'de gruplardan çıkıp 2.turda şansımızı zorlamamız lazım diye düşünüyorum. Eleneceksek CL'den gelen 2.tur parasını alıp öyle elenmek gerekiyor. Bu yıl yine lige ağırlık verip şampiyon olmamız şart. CL için kadroda ufak tefek değişiklikler istikrarlı bir biçimde Avrupa'da söz sahibi olmak istiyorsak bir yıl parlayıp 2 yıl kadroyu sil baştan kurmadan üstüne koya koya belki 3 sene belki 4 senede bi final-kupa vs gelir diye düşünüyorum.

Mücadele ve oyun anlamında takıma güveniyorum ama maçı alabilmemiz için girdiğimiz pozisyonları golle sonuçlandırmamız gerekiyor. İçerde oynadığımız Kopenhag ve Bayern maçında dünyalar kaçtı. Bu sefer atmamız lazım

Geri
Üst Alt