⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:5 | Galatasaray 3-3 Manchester United | MS | 29 Kasım

Rüyamda cok kötü seyler oluyordu. Ilginc bir sekilde Manu ile berabere kaldiktak sonra Inter'le eslestik. Tam maci izleyecektim yayin gitti. Karsimdaki Italyan komsumun gol sesleriyle kaybettigimizi anladim. Herif 30 sefer gol diye bagirdi.

Ardindan uyandim.

Ruyamda arkadaşımın eski sevgilisi benim ise 10 gündür görmediğim flirtim ile birlikteydik. İlginç bir rüyaydı, düğündeyiz kimin olduğunu bilmiyorum aynı masada oturuyoruz başkalarıyla birlikte. Sonra yanına gidiyorum biz neden 10 gündür konuşmuyoruz ne oldu diyorum yazmazsan nasıl konusalım serhan diye söyleniyor sonrada uyandım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ruyamda arkadaşımın eski sevgilisi benim ise 10 gündür görmediğim flirtim ile birlikteydik. İlginç bir rüyaydı, düğündeyiz kimin olduğunu bilmiyorum aynı masada oturuyoruz başkalarıyla birlikte. Sonra yanına gidiyorum biz neden 10 gündür konuşmuyoruz ne oldu diyorum yazmazsan nasıl konusalım serhan diye söyleniyor sonrada uyandım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Senin Libido ne durumda

Everton 4 puanla ligin son sırasında. Manchester'dan daha fazla gol beklentisi üretmişler. Şut, korner daha fazla. Manc. 4 isabetli şutta 3 gol atmış.

manc.webp

Rüyamda cok kötü seyler oluyordu. Ilginc bir sekilde Manu ile berabere kaldiktak sonra Inter'le eslestik. Tam maci izleyecektim yayin gitti. Karsimdaki Italyan komsumun gol sesleriyle kaybettigimizi anladim. Herif 30 sefer gol diye bagirdi.

Ardindan uyandim.
Günaydin reisim

Keske bayernle degil manu ile arka arkaya oynasaydik. Herifler biraz düzeldi gibi, zor olacak.

51F573C6-A626-4ABC-874D-2D2E06396678.jpeg

Bayern kazanir büyük ihtimal, kopenhag 4 puanda kaliyor.

Biz alirsak 7 yapariz, bayern 15, biz 7 kopenhag 4, manu 3

3. garanti oluyor ozaman?

kopenhag da yenilmemek sart, cok can sikici deplasman, herifler cok istekli cikacak

Keske bayernle degil manu ile arka arkaya oynasaydik. Herifler biraz düzeldi gibi, zor olacak.

Ekli dosyayı görüntüle 226573

Bayern kazanir büyük ihtimal, kopenhag 4 puanda kaliyor.

Biz alirsak 7 yapariz, bayern 15, biz 7 kopenhag 4, manu 3

3. garanti oluyor ozaman?

kopenhag da yenilmemek sart, cok can sikici deplasman, herifler cok istekli cikacak
Herifler cok kosuyor KUZUM

Kopenhag'da galibiyet alacagimizi sanmiyorum

Büyük Galatasaray taraftarı bu itleri otelde uyutmamali.

Ayrıca havalimaninda içeri sokmayıp çeşitli eziyetler uygulanmalı.
Sonra iyi niyetimizi göstermek adına kulüp otobüsümüzü göndererek onları alacağımız söylenip otobüs 1 saat geç giderek trafik, hava durumu diye bahane uydurarak salağa yatmalı. Sabah kalktıklarında otel suları Yarım saat kadar kesilmeli. Ekrem başgan sana da iş düşüyor.

Manu depi sonrası hava havalimanında yaşadığımız sıkıntıyı gerekli yerlere iletmişlerdi muhtemelen mütekabiliyet uygulanır. Biraz acı çektirelim...

Ardindan uyandim.
İnter maçı Exxen deydi galiba
Yayın gitmiş ya

Mertens, Barış ile devam ederdim ben olsam. Ndombele-Kaan, Kazım-Angelino değişiklikleri yeterli gibi.

Yalnız Mertens ne kadar harika bir performans sergilemiş olsada rakip hem aynı kalitede hem de mentalitede olmayacak. Yavaş bir oyun 30m’de dönen pas akışı bu maçta olmayacak. Sonradan yine alınmalı oyuna ki ilk maçta faydasını gördük ama Mertens aynı performansı verir mi şayet başlarsa, ben ihtimal vermiyorum.

Muslera
Boey nelsson abdul ?????
Kaan torreira
Kerem mertens zaha
Icardi

En azindan mertens yorulana kadar

Geri
Üst Alt