⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:5 | Galatasaray 3-3 Manchester United | MS | 29 Kasım

stad inlerse uniteda şans tanımıyorum nerdeyse

kopenhag maçında da mecburen üstümüze gelecekler kontralı bir oyun ile fişi çekebiliriz ama ilk hedef united'ı gömmek.

reklamı güzel olacak olan bir maç. tarihtede hatırlamıyorum CL gruplarındaki ingiliz takımından tam 6 puan alanımız var mı

stad inlerse uniteda şans tanımıyorum nerdeyse

kopenhag maçında da mecburen üstümüze gelecekler kontralı bir oyun ile fişi çekebiliriz ama ilk hedef united'ı gömmek.

reklamı güzel olacak olan bir maç. tarihtede hatırlamıyorum CL gruplarındaki ingiliz takımından tam 6 puan alanımız var mı
Zenginler gidecek eğer bağırırlarsa olur
Ancak mal gibi izleyecekler

Hojlund ne alemde bilmiyorum ama martial'ın everton maçındaki koşuları hoşuma gitmedi - Sanchez'in olması önemli epey o konuda

Manu tarafı galibiyete kesin gözüyle bakıyor gibi görünüyor.
1701086835437.webp

Herifler daha Rashfordun cezali oldugunu bile bilmiyor rdas biz bile daha bilgiliiyz burdan anlasiliyor ne kadar mal bir taraftar toplumu olduklari

Zor bir final maçı iç sahada olması en büyük avantajımız taraftar eşi benzeri görülmemiş bir atmosfer oluşturur hele bir de golü erken bulursak...

Sanchez ve Abdülkerim olmazsa ciddi sıkıntı hatta baya sıkıntı en azından 1'i sahada olmalı.

Her ne kadar Sanchez'den Nelsson'a geçme fikri tir tir titretse de (çünkü hocamızın önde basmaktan asla vazgeçmeyeceğini biliyoruz) Kaan yerine Nelsson başlamalı, hem Abdülkerim'le daha uyumlu hem de Kaan ön liberoda daha iyi. Ndombele uzun süre oynamayıp Alanya maçında 90 dakika oynadıktan sonra bu maçı taşır mı muamma

Kaan Ayhan - Victor Nelsson tandemiyle son 8 yılın en önemli CL maçına çıkıyoruz öyle mi

Geri
Üst Alt