⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:5 | Galatasaray 3-3 Manchester United | MS | 29 Kasım

1701087622415.webp

Benim asil merak ettigim Kerem'in ilk 11'de olup olmayacagi.

Hocaya bırakalım, geri dörtlüyü, ileri üçlüyü falan. Ben güveniyorum kendisine.

united' da toparlandı gibi son altı maçın beşini kazandı adamlar ama yine de defoları çok inşallah kazanırız. tam 1-0 olsun bizim olsunluk maç.

Bu maçtan önce basın toplantısında Okan hoca bence Torreira ile çıkmalı.Adamı Milli Takım'a çağırmıyolar takıma bu kadar performans veren oyuncuyu biraz da göz önünde tutup morallendirelim.Yoksa teklifler geldiğinde gitmek isteyebilir..

kero 11 başlarsa geçmiş olsun

Nelsson'a Semih Kaya muamelesi yapilmasini cok sacma buluyorum bu arada.

2 sene önce Avrupa Liginde namaglup gruptan cikarken Nelsson vardi, gecen sezon sampiyon oldugumuzda ortaya koydugumuz iyi savunma performansinda da Nelsson vardi.

Her seyi en ucta yasamaya gerek yok,bir futbolcuyu illa ya yere göge sigdiramamaya ya da yerin dibine sokmaya hic ama hic gerek yok.

Nelsson UEFA grubunda iş yaparken Lokomotiv'e bile temkinli oynuyorduk, Lazio maçlarında Çanakkale geçilmez oynadık, Marsilya maçlarında da skoru bulana kadar yarı-kapalıydık skoru bulduktan sonra kontraya geçtik

Benzer şekilde Barcelona eşleşmesinde kapandık. Okan Buruk her şeyi yapar ama kapanmaz adamın kitabında geri vites yok. Nelsson da dımdızlak kalır o yüzden orta sahada, bu sezon pek çok defa tanık olduğumuz gibi

Manchester United, Galatasaray maçı kadrosunda yer almayacak isimleri açıkladı:

Marcus Rashford
Casemiro
Mason Mount
Christian Eriksen
Lisandro Martinez
Tyrell Malacia
Jonny Evans

Hojlund-Nelson

Geri
Üst Alt