Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 16.584
- 9.877
- 2.068
Spiker olsam şu şekilde maç anlatırdım büyük ihtimalle ben reis yav
Sanki bir aşk çeşmesi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Spiker olsam şu şekilde maç anlatırdım büyük ihtimalle ben reis yav
Manchester United taraftarı olduğun için seni daha çok sevdim reisBarthez
P. Neville Johnsen Stam G. Neville
Giggs Keane Scholes Beckham
Cole Yorke
Avatarı görünce efsane kadroyu sayayım dedim, yedekler Van der Gouw, D. Irwin, D. May, N. Butt, O. G. Solksjaer, T. SheringhamManchester United taraftarı olduğun için seni daha çok sevdim reis![]()
Beraberlik iyi 1 sonuç olur.Kazanmak bu savunma hattıyla zor.Bizim bu sene Uefa Avrupa Ligi'nden devam etmemiz daha iyi olur..
Üye Görüşü - Şampiyonlar Ligi Gruplarından Çıkabilir miyiz?
Play-off round: €5,000,000 Base fee for group stage: €15,640,000 Group match victory: €2,800,000 Group match draw: €900,000 Round of 16: €9,600,000 Quarter-finals: €10,600,000 Semi-finals: €12,500,000 Runners-up: €15,500,000 Champions: €20,000,000 Qualified to group stage: €3,630,000 Match...www.gscimbom.com.tr
Kafam güzel alttan al
ASY haber bacağa büyüteçle bakmış sağlam raporu vermiş renkdaşımDavinson kesin yokmu yav
Beyler biz çıkalım olmazsaKafam güzel alttan al
İnşallah Hakan'ım ama Uefa Avrupa Ligi'ni 2. defa alma fikri benim aklımı çeliyoBence Avrupa ligine kalirsak yari final / final imkansiz degil ama 2. bitirecez grubu gibi.. Manu yu yenip, kopenhagda berabere kaliriz diye hisim var
Aliriz kardes sorun yokKafam güzel alttan al
Yeri mi ulan burası?Kal deme hic
Bunu benden isteme