⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:5 | Galatasaray 3-3 Manchester United | MS | 29 Kasım

Onun yerine kerem yerden şut çeksin tagı ile destek arayalım. Çünkü elbet oynayacak ve yerden şut atsa hepsini sokar. İhtiyacımız olan da bu.
Bence oynamamalı sol kanatta zaha daha etkili
ortada da mertens oynamalı Kerem ortada oynarsa tum
Pozisyonları çöp eder yine

Davi Icardi gibi darbeye bağlı sakatlanmadı ki iğne oynayabilsin ve sakatlığının ilerlememe ihtimali olmasın.

Çok büyük bir hata olur

Okan hocayi tanidiysam gene yuksek pressli oynatir. Öyle topu birakiyim kontra yapiyim görmedik hic
Erik Ten Hag 1 bug buldu.Bunu her maç denemeye başladı ve sonuçlarını da iyi 1 şekilde almaya başladı.Bayern Münih'in ilk maçta bizim statta ki oynan maçtaki gibi oynatıyo takımı.60 Dk full topu rakibe veriyo.Gerisi de kondisyon ve fizik kalitesiyle maçı kazanmak kalıyo.Yine bu şekilde maç başlanabilir.Bruno Fernandes çok iyi yer tutuyo attığı paslarla takım net 1 gol pozisyonuna giriyo.Dinamik olan orta sahaları da kanada yakına koyuyo bunun için de orta sahayı güçlendirmek gerek.Yoksa bu defans hattı yine aynı hataları yapıyo..
Bu Manchester United'ın en çok istediği şey olur.Bruno Fernandes maçın adamı olur böylelikle dayı yav :D

Bence oynamamalı sol kanatta zaha daha etkili
ortada da mertens oynamalı Kerem ortada oynarsa tum
Pozisyonları çöp eder yine
İyi de bundan önceki maçlarda press futbolunun oynanmasını sağlayan herif bu. Tamam memnun değiliz de ortadan yaldır yaldır gelememelerinin sebebi bu herifin malak gibi sağa sola koşuşturması.
Son vuruş konusunda bende sevmiyorum ama icardiyle beraber aynı b.ku yapıyorlar işin özü. Geçen seneki maç özetlerine baktım ne güzel yerden plaseyi yapıştırıp geçiyorlarken bu sene ısrarla havaya vuruyorlar ve ısrarla top dışarı gidiyor.
Hoca da uyarmıyor.
Herif yerden vursa belki de 15 gole falan çıkmıştı. Biri çıkıp napıyon olm diye bunu tokatlaması lazım.

Orta saha düşerse istersek 3-0 öne geçelim son 20 dakika maçı veririz o yüzden akıllı oynamak lazım öyle yada böyle son maç kalacak. Unitedin son maç Bayern'den max 1 puan alacak şeklinde bir riske girmek ve son maçı kazanmak için ekstra çabalamak daha mantıklı.
Beraberliğe yatıp kontradan geçen sene ne yapıyorsanız yapın futbolu oynamalıyız.
Hem kontra futbolu oynarsak zaha şov izleriz 1 tane banko yazar. 1 tane de mal maguire şoparı sayesinde atarız sonra bırak onlar koşsun.

Davinson oynamamalı. Düzel öyle gel kardeşim bu nedir yaw

Sanchezin olmamasi cok kötü oldu, Nelsson beni korkutuyor yapacak hatalari gözümün önüne geliyor yok ya bana uyku yok bu gece

Herkes cok hafife aliyor ama manu ligde ilk 5’e tutundu hatta sampiyonluk sansi bile var

Özgüvenli sekilde gelecekler

Ilk mactaki kaos dan uzaklar

Zor mac olacagi kesin

2 stoperimiz sakat
1 puan şahane olurdu

GAA8nvPXMAAhVik

Eğer doğruysa Abdül de iğne ile oynamak istiyormuş. Fedakarlıklarına saygı duyuyorum ama bu işin boku çıkmasın artık yeter.

Icardi'deki süreçte bence çok ama çok şanslıydık. O kadar uzun süre iğneyle oynadı, ben kesin daha uzun sakatlık yaşar diye her maç korkudan öldüm bu süreçte.

Belki Icardi süreci kazasız belasız atlattı ama benzerinu Sanchez ve Abdül'de de başaracağımızın garantisi yok. Yarın oynatıp daha uzun sakatlık geçirmelerine yol açarsak tek bir maç yüzünden önünüzdeki haftalarda daha fazla maçı riske atmış oluruz.

Sıkıntılı bir durum olsa da yapacak bir şey yok, oynayamıyorlarsa zorlamayalım ve oynamasınlar.

Eğer doğruysa Abdül de iğne ile oynamak istiyormuş. Fedakarlıklarına saygı duyuyorum ama bu işin boku çıkmasın artık yeter.

Icardi'deki süreçte bence çok ama çok şanslıydık. O kadar uzun süre iğneyle oynadı, ben kesin daha uzun sakatlık yaşar diye her maç korkudan öldüm bu süreçte.

Belki Icardi süreci kazasız belasız atlattı ama benzerinu Sanchez ve Abdül'de de başaracağımızın garantisi yok. Yarın oynatıp daha uzun sakatlık geçirmelerine yol açarsak tek bir maç yüzünden önünüzdeki haftalarda daha fazla maçı riske atmış oluruz.

Sıkıntılı bir durum olsa da yapacak bir şey yok, oynayamıyorlarsa zorlamayalım ve oynamasınlar.

Sanchez zaten oynayamaz, adamın adelesi sakat, icardinin bildiğim kadarıyla ağrısı vardı, o yine idare edilir de, yani şu maç ölüm kalım maçı bile değil bence.

Geri
Üst Alt