Ramazan Milli
Parçalı Üye
- 27 Ağustos 2009
- 3.806
- 2.018
- 1.723
Onların zemin ile bizimki bir değil ki. Bizim zemin son maçlardaki görüntüsü ile hazır değil gibiydi. Bakalım nasıl olacak?Manu dep da aynı şekildeydi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onların zemin ile bizimki bir değil ki. Bizim zemin son maçlardaki görüntüsü ile hazır değil gibiydi. Bakalım nasıl olacak?Manu dep da aynı şekildeydi
Juve macidana gibi yağmur yağıyormuş, zor, çetrefilli, kafayı kıracağımız bir maç bizi bekliyor.
acaba koreografi yapip da kazandigimiz 1 tane ciddi mac varmi?
ya 2. olalım ya da 4. bu sene de ligi alırsak sonraki sene seslerini çıkaracak kadar bile dolaşamazlar kuşlar dağılırlar.3. olursak ilerlediğimizde zorlar ama fb de ilerler konferansta. Güçlü takım yok orda
Bizim maçlar daha çetin geçecektir. Ayrıca Fb konferanstaki takmların kalitesinden dolayı rotasyon yapabiliyor. İlerledikçe tam anlamıyla yapamasalar da yine bir miktar yapabilirler. Bizimse UEFA'da pek rotasyon şansımız olmayacaktır. Ki fener devrede iyi bir 6 alırsa hakem faktörünü de göz önünde bulundurunca ligde puan kaybı çok ender olur. Sanki bu sene ya GS'ye aşırı güveniyorsun ya da fbye hiç güvenmiyorsun gibi bir rahatlık hissediyorum3. olursak ilerlediğimizde zorlar ama fb de ilerler konferansta. Güçlü takım yok orda
Cl'de çeyreğe kadar 4 maç bizi aşırı bozmaz. Uefa'ya gidersek son 32'den başlıyoruz. Orada çeyrek final yaparsak 6, yarı final yaparsak 8 maç olacak. Bunlar lig yarışında kayıplara yol açacaktır. Fb'nin Konferans'ta 2. olup 2 ekstra maç yapması bu yüzden önemli. Belli bir turdan sonra rotasyon yapamayacaklardır. O zaman da 12-13 sezonundaki lig yarışına benzer şekilde ipi göğüsleriz diye düşünüyorum ama bu sefer puan farkı daha az olur.Bizim maçlar daha çetin geçecektir. Ayrıca Fb konferanstaki takmların kalitesinden dolayı rotasyon yapabiliyor. İlerledikçe tam anlamıyla yapamasalar da yine bir miktar yapabilirler. Bizimse UEFA'da pek rotasyon şansımız olmayacaktır. Ki fener devrede iyi bir 6 alırsa hakem faktörünü de göz önünde bulundurunca ligde puan kaybı çok ender olur. Sanki bu sene ya GS'ye aşırı güveniyorsun ya da fbye hiç güvenmiyorsun gibi bir rahatlık hissediyorum![]()
![]()
aksama dogru yagmur etkisini azalatacakmisharbiden ben bu yaşıma kadar istanbulda ilk defa böyle kesilmeden sabahtan beri yağan bir yağmur görüyorum 1 gram durmadı
onada deneyim demek lazım - sürekliliğimiz olduğu sürece başarılu oluruz büyük resimde. ülkenin futbol kalitesinde ve seviyesinden yukarısını zorluyoruz. her sezon olmamız gerekiyor bu sahnelerde. sonucu 2inci 3inci uefa kupası vs olarak dönecektir.Millet t. Geciyor ama ben bayern maclarından 1-4 puan arası bir puan alabileceğimizi hep düşündüm.
Gereksiz heyecan ve stratejik hatalar yaptık ve akılsızca ataklarda goller kaçırdık.
Maçlara ya herro ya merro değil de biraz odaklanıp devam edebilseydik durumu çok temiz çözerdik.