- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
Maç iptal diye uyduran anaları babaları belirsiz kerhane evlatları bilerek yapıyor taraftar maça gitmesin diye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaan stopere, Dombili ortaya mı geçecekKaya Temel: Dünkü yayında söylediğim gibi; Okan Hoca’nın ileri uçta Kerem, Mertens ve Zaha ile sahaya çıkmasını bekliyorum. Ayrıca bir sürpriz Nelsson’un yedek olma olasılığı oldukça yüksek.
Ulan simdi etebo olacakti. Tamam onluk zemin olacak gibi
musarp olmayınca forumda kavga yok ferah farkettin mıMurhan
Laflarına dikkat et Recep
Şakası kalmadı
Ewt maalesefKaan stopere, Dombili ortaya mı geçecek
Yapamadığımız gibi gidip üstüne güneş panellerini koyduk artık dahada yaptıramayız.Ulan şu soktuğumun çatısına bir tane sponsor bulup yaptıramadık. Her yağmurda aynı rezaleti yaşıyoruz.

Haklı bir serzenişUlan şu soktuğumun çatısına bir tane sponsor bulup yaptıramadık. Her yağmurda aynı rezaleti yaşıyoruz.
tam olarak hatırlamıyorum ama stadın çatısının kapatılmamasının başka bir sebebi vardıUlan şu soktuğumun çatısına bir tane sponsor bulup yaptıramadık. Her yağmurda aynı rezaleti yaşıyoruz.
Yani normal yagis degil diyebilirim.
bu ne yağmur ama hakkaten 38 yıldır aynı binadayım - 1 sigara için balkona çıktım yemediğim yağmuru yedim.