⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:5 | Galatasaray 3-3 Manchester United | MS | 29 Kasım

Zeminin durumundan kaynaklı Ndombele, Mertens ve Ziyech'in şutları ön planda olacaktır. Beğendim 11'i. Umarım kazanırız.

Muhteşem bir kadro. İki detay hariç. Nelssona ne olursa olsun güvenmeliydik ve Kerem Aktürkoğlu ön alan presi için 11 olmalıydı ama onun haricinde harika kadro. Özellikle Ndombele için inanılmaz mutluyum. Ülke sınırları içindeki en iyi 8 numara adapte oldu gerisi önemsiz. Mertens de büyük tecrübe. Ziyech Mertens Zaha İcardi ön hattı çok şey vaadediyor. Angelino da harika oynayacak ve kazanacağız
ykyud4.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Torreira ve Ndombele ikilisini UCL maçında izlemeyi çok istiyordum harika oldu. Kalite tavan. Ön hatta enfes. Mertens ve İcardi uyumu, Zaha ve Ziyechin içeri çekip yapacakları mest ediyor şimdiden. Angelino da doğru tercih. Kazanacağız çok gaza geldim şuan

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hoca muhtemelen golü bulamazsa 2.yari Ndombele - Mertens ikilisinden birini çıkarıp Kaani ortaya cekip Victoru defansa alacak.. umarım ilk yarıda fişi çekeriz, zeminde agirlasacak..

Ayrıca not edin kalas Magiure penaltı yaptiracak

Hoca muhtemelen golü bulamazsa 2.yari Ndombele - Mertens ikilisinden birini çıkarıp Kaani ortaya cekip Victoru defansa alacak.. umarım ilk yarıda fişi çekeriz, zeminde agirlasacak..

Ayrıca not edin kalas Magiure penaltı yaptiracak
Bunun için Barış Alper lazım sanki

Bağdat Caddesi - Çiftehavuzlar / feneryolu arasındaki bir apartmanın çatısına yıldırım düştü ve yanıyor şu an.

itfaiyei aradık - haberimiz var ekiplerimiz igidiyor dediler.

Kadro fiziksel olarak manuya cevap vermekte zorlanacak gibi ziyech mertens çabuk yorulur zemini de düşünürsek Kaan stoperde nelssondan iyi değil bu şartlarda beraberlik süper olur

Şu saha şartlarında şu 11 ile maçı kazanma ihtimalimiz yok gibi görünüyor

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt