⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:5 | Galatasaray 3-3 Manchester United | MS | 29 Kasım

kesinlikle kerem yahut tete girmeli... daha çabuk gitmeliyiz kaleye ve içeri kat eden daha çok adam lazım. ziyeş çıkmamalı, ortaya geçmeli mertens yerine. maçı aldıracak hamle bu olacak! üstüne amrabata kırmızı yedirirsek enfes olur...

Abicim bu forum her büyük macta kasıyor, cortluyor bunu da dile getirince bütun adminler, modlar alıntilarla üzerime çullaniyor. Gıcık oldum ya!

Ndombele-mertens çıkıp nelsson-aktürkoglu girmeli Kaan ortalamaya kerem mertensin yerine daha pres gücü yüksek dinamik takım olup etkililiğimiz artar

GAHs5-lWcAA4FN2
Yok ya 1 tekrar verdi Pazı falan diolar ya öyle bir şey oldu heralde dedim - NET PENALTI

Bu hakemler türkiyenin filistin tutumundan dolayı bu şekilde davranıyorlar gibi geliyor artık bana. Müslüman düşmanı bunlar, insanları zorla tayyipçi yapacaklar

Bu şerefsiz ikinci yarıda bizden en az birini oyundan atar.

Dün psgye verilen penaltiya bak bize verilmeyene bak. Ceferin platiniden bile serefsiz.

Anında görüntü vermeden, çizgi çizmeden kulaklıkla dinledi tamam ofsayt dedi elini kaldırdı. İlk yarının sonunda kıytırık bir şey gösteriyor ŞİKECİ UEFA !

Geri
Üst Alt