⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:5 | Galatasaray 3-3 Manchester United | MS | 29 Kasım

GAH1ofkXcAA3Ryv

Uefachester United abv bu düzenin

Uefa “büyük” takımları kolluyor işte. PSG’de dün turnuvada tutuldu son saniye uyduruk penaltı vermişler diye duydum

Türkiye'de de parası olan hakemleri alıyor burada da isimsiz hakemleri satib aliyorlar Bayern maçları gibi

Şurada son 20 yılda bir atılımları var geri kalan süreçlerde hem hakem hemde futbol olarak rezilleri oynayan şikenin kol gezdiği lig.

Hakem, manu'lu topçulardan daha çok tahrik ediyor takımı. Ben böyle iğrenç herif görmedim, onun bunun evladı.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hakikaten bu seviyeye boyle hakemler nasil verirler akil alir gibi degil

Elektrik gitti izleyemedim ilk yarıyı, hakemin dogramasina şaşırmadım, artık göstere göstere yapıyorlar, dün PSG ve City maçlarında da oldu.

Takımda en sevdiğim özellik her zaman mücadelenin içindeler Okan hoca bunu iyi aşılamış takıma bu maç özelinde bana göre ilk defa başlangıç planı hatalıydı. Lakin bu takım eksikleri tamamlansın bu sene olmaz seneye olur ama ciddi iş yapar Avrupa'da. Bu sene ilk 2 CL ön eleme oynayacak ve yeni sistemde olacak bu o yüzden ligde 2. bitirende çok zor rakiplerle karşılaşmayacak herhalde. Manu'nun Bayern'den puan alma şansı yok o yüzden buradan 1 puan çıkarırsak bile Uefa'yı garantilemiş gibi bir şey olur. CL devamı için kilit maç Kopenhag zaten bu maçı yenilsek bile Keopnhag'a karşı kazanırsak en olası olan Bayern'in Manu'yu yendiği senaryoda CL'den devam ediyor olacağız.

Geri
Üst Alt