⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:5 | Galatasaray 3-3 Manchester United | MS | 29 Kasım

Zaha kalecinin üstüne attigi sutu daha iyi degerlendirebilseydi keske. Manu'nun direncini orda yikip o son bölümlerdeki baskilarida yasanmazdi.

Şu grupda çok rahat şimdiye çıkmışdik.
Bunun en büyuk sebebi Transferlerdir.cok net sınıfta kaldı yöneticiler.
Gerçekten cıldirmamak elde değil.

Maçın son anlarında düsmemizin tek sebebi kondisyon falan değil.oyuncuların çok hantal ve ağır olmalarıdır.

Bugün 3:1 sonra durun normal. Kopenhagen ve bayern evimizdeki mac öyleydi evet, oda yüksek pres oyunundan kaynaklaniyor. Biraz daha kontrollü ve gol yememeye oynanmali avrupada.

Manu son maçta bayerni yenemez diyoruz da. Adamlar son maça full rotasyonlu kadroyla çıkabilir. Bu CL'de napar ne eder hakemle falan manuya maçı aldırır.

Sanchez olsa veya hadi Nelsson'a güvenip koyabilsen, orta sahada Kaan-Torreira yapabilsen ligdeki performanstan dolayı Mertens'le çıkmayı anlarım AMA biraz mecburen Ndombele'yi koymuşken bir de üstüne Mertens tercihi çok acayip... Üstelik bakıyorum. Torreira da ataklarda çok ileri çıkabiliyor. Bir orta mesafeli havadan top veya iki pas, orta sahamız bomboş. Oyuncu değişiklikleri de orta saha açısından çok dağlar kadar fark yaratmadı, ki sona doğru Torreira falan yorulunca o az değişiklik de geri gitti. Bu maçta 2 kere 2 farktan dönmemiz ve 3-3'ten sonra yemememiz mucize.

Tebrikler takıma, beraberliğe fittim maç öncesi.Aslında tempoya karşılık veremedik, fiziksel olarak da ezildik ancak Muslera yemeyeceği golleri yeyince maçın başinda 1 puan bile mucize durumuna geldi, o anlarda Ziyech takıma liderlik etti, Onana da Muslera'ya eşlik etti ve avantajı kaptık. Bize 2 orta saha lazım.

Son düzenleme:
44CD8A19-DAF8-46E0-B682-0689A5C70F04.webp

Bu nasıl ofsayt ya, aklım almıyor. Bırak aynı hizayı Icardi net geriden çıkıyor. Büyük oyun döndü bu pozisyonda.

Beni tek sevindiren şey, Bayernin gruplarda 17 maçmı ne galibiyet serisi var onu bozmak istemedikleri için maç satmayacagina eminim gibi gibi

Zaha büyük güç, büyük tehlike ama bu maçta kullanamadık
Sorumlusu da çıkana kadar bir türlü oraya top aktarmayan Angelino’ydu
Zaha da çıldırdı
Bir ara acaba risk alıp Kazım mı alsak diye yazdım burda hatta ama hoca daha iyisini düşünüp Abdülü çekti
Tam Zaha birebirler yakalamaya başlamıştı, bu sefer Zaha’yı oyundan aldı

Geri
Üst Alt