⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:5 | Galatasaray 3-3 Manchester United | MS | 29 Kasım

Torreira büyük oynadı

3-3'den sonra bi Zaha tehlikemiz ve Sacha'nın çevirmeyi başaramadıkları var
Adamlar bir kamyon gol kaçırdı en son Torreira kendi ceza sahamızda bayıldı kalecinin üstüne Atom Karınca

Bayern bi esseklik yapmamali. Önce Kopenhag’i yenmeli İngilterede de Manu’ya yenilmemeli.Biz de son mac cikip Kopenhag’a kaybetmeyelim bi zahmet.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bayern idmanda bu kadar vasıfsız utda yenilmez ya - ben kopenhagın puan koparmasından tırsıyorum.

pres oyunumuz için en önemli iki oyuncumuz torreira ve sanchez. bu iki isim icardi'den bile daha önemli bence.

sanchezin yokluğu kaanı da kitlediği için oyunu 2x bozuyor.

herşeye rağmen manchester karşısında 2 kez geriye düşüp 11/11 oynanan bir maçta geri dönmek çok zor iş.

bir sol bek ve a kalite 6 transferiyle çok iyi işler yapabiliriz.

aslanların yüreğine sağlık!!!

2-0 3-1 den kopmayıp maça tutunan futbolcuları tebrik ederim. Ancak şunu kenara not etmek lazım karşımızda gerizekalı bir kaleci vardı. Maça baskı ile başlıyoruz ve hep ilk golü yiyoruz baskı yaparken. Bu soruna bir çözüm bulmak lazım neredeyse ilk ataklar hep gol oluyor rakip adına cl de. Sakatlık hariç Sanches-Apokerim daha iyisi alınana kadar Kaan-Torreira bozulmamalı.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkesin eline emegine saglik ziyechi kazandik kerem biraz moral depoladi bugun 1 top haric fazla topuda ezmedi

Son macta united bayerni yenebilir hesaplari buna gore yapmak lazim cikacaksak yenip cikacagiz berabere kalip 3. olursakta uzulmem

TV 8.5 daki tiplere göre şansa puan almışız : D bir de herif Kopenhag Münih i yense daha iyi olur sanki dedi yahu
çokta haksız değil . adamların bruno direk ve 2 tan eÇOK net kaleyi gören kötü şutu var . NET pozisyon gözümde ve geride dönülmezdi. Halısaha kıvamında 3 4 pas yaptırdık oralarda

3üncü yediğmiz gol onun hızlısıydı.

Abdulkerimin son anlarda sol beke gecmesi çok büyük hata ve ısrarla bunu yapıyor.
Madem angelinho çıkacak kazimi almaliydi.kaani öne alıp Nelson ve Abdülkerim defansda devam etmeliydi.o anlarda abdulkerimin oyun kurması çok önemli bunu nasıl görmüyor hoca..

Ziyech torreira müthişti keremde güzel bir gol attı kendine gelir umarım. Bayern bu akşam ibnelik yapmazsa çok değerli bir puan olur bizim açımızdan.

Ndombele'nin ilk ikili mücadeleyi 39. Dak'da yapmis.

1701288261812.webp

Çalışıyor diye ikramiye alamayan emekli suratlı İğne.(Kendimden biliyorum):D

Resmen 10 kişi oynadik Angelino yüzünden. Ndombeleye çok sovemiyorum yeni yeni toparlıyor ana Angelino tam bir sivri uçlu kazık cikmazsa işimiz var

Böyle bir grupta biz kazanırsak kesin çıkıyoruz da ManU kazansa bile bizim maçın berabere bitmesini beklemek zorunda

Geri
Üst Alt