⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:6 | Kopenhag 1-0 Galatasaray | MS | 12 Aralık

Bize futbol mucizesi lazim malesef.
Kerem, Tete, fizik olarak Icardi ve Zaha malesef oynayamiyorlar; bir ekstra haraketleri yok..

Ikinci yari Ziyech mi Mertens mi biri girip ekstra isler yapmali, yoksa salak bir gol yeriz ve mac biter.

Abv Bayern, yensen ne guzel olur, en azindan orda kaybetmesin de Avrupa Ligi yapalim..

Ama Kopenhagen kesinlikle cok iyi takim degil, bunlari yenebilmemiz lazim.

Hiç umut yok bizim takım bu savunmayı aşamaz maalesef. İkinci yarı başlarında şok bir erken gol bekliyorum hatta çünkü bu bizim gelenegimizdir

Bizim takımın 4-3-3 oynaması lazım. ilerde zaha icardi ziyech olmalı. İleri 3'lü de skorer olup takımın gol yükünü çekebilmeli. Orta sahada ona göre kurulmalı ki orta sahadan da ceza sahasına destekle sürpriz goller çıkarabilecek ve tehdit edecek 8 numara lazım. Bu şekilde hep bir şekilde eksik kalıyoruz. Ama daha yeni takım her bir transfer döneminde oturacaktır umudum var. Tabi bu 3 türk oynatma zorunluluğundan kurtulmak lazım

Kopenhag adına ilk yarının en iyisi sol açıkları, kaliteli futbolcu

Sağ taraftan gitmeye çalışıyoruz ama Tete ve Boey'i 4 oyuncu karşılıyor sürekli. Sağda üçüncü bir pas seçeneği yaratabilsek belki bişeyler yaparız. Mertens veya Ziyech iyi olurdu.

bayern manu maçını kenara ayırarak yazıyorum, biz kazanamazsak hiç bir türlü son 16 ya kalamıyoruz bu nedenle kazanmak ile kaybetmek arasında bir fark yok

bayern maçını manu kazanır biz kazanamazsak yine son 16 ya kalamıyoruz bu nedenle kazanmak zorundayız

biz yenilip bayern manu maçı berabere biterse yine avrupa ligine gidiyoruz çünkü ikili averajda manudan öndeyiz

bize lazım olan tek sonuç kazanmak diğer türlü zaten manu belirleyecek avrupa ligine kendisini mi atıyor yoksa bizi mi

tek bir sonuçta 4. oluyoruz biz kazanamayıp manu kazanırsa

Bizim takımın 4-3-3 oynaması lazım. ilerde zaha icardi ziyech olmalı. İleri 3'lü de skorer olup takımın gol yükünü çekebilmeli. Orta sahada ona göre kurulmalı ki orta sahadan da ceza sahasına destekle sürpriz goller çıkarabilecek ve tehdit edecek 8 numara lazım. Bu şekilde hep bir şekilde eksik kalıyoruz. Ama daha yeni takım her bir transfer döneminde oturacaktır umudum var. Tabi bu 3 türk oynatma zorunluluğundan kurtulmak lazım

Bizde biliyoruz renkdaş da o ortasaha yok elimizde maalesef.

Bu 11 ile sabaha kadar oynasak gol atamayız gibi duruyor. Oyunu ya Ziyech yada Mertens çözer.

hiç sıkıntı yok. gayet dengeli oynadık, diğer maçlar gibi deli danalar gibi saldırmadık.

oyun olarak da ağırlığımızı koyduk.

2. yarı söküp alacağız.

Geri
Üst Alt