⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:6 | Kopenhag 1-0 Galatasaray | MS | 12 Aralık

8 numara 10 numara almadığımız için elendik. Kapanan hiç bir takımı açamıyoruz

Kopenhag Bayern maçında verilmeyen penaltı ile kaderimiz çizilmiş oldu

Herifler bildiğin 3 ciğerle oynadılar her topa atladılar her uzun topa koştular fiziksel olarak karşılık veremedik adamlara

Ne ümitler ile çıktık maça.
Hayır kaybedebilirsin...ama böyle veda edemezsin. Böyle bir oyun Rezalet.

Ziyech'in son dakika uzaktan şutu hariç SIFIR isabetli şutumuz var.
Şut atmadık ki boş beleş orta yağdırtık kanatlardan.Bu mal kaleciye 3 şut atsan biri gol olur.

Avrupa liginde kim gelrise gelsin bir tur bile geçemez bu takım

Burakalım Avrupa'yı lige odaklanalım

Boşa efor sarf etmeyelim NET
hayir sansimiz defans yapan kuzey takimlara yok. kopenhagen yerine inter olsaydi sansimiz daha olurdu

Bunlar evinde gol yemiyorlar bir şekilde. Son pozisyon da girmediyse artık
Nasil yemiyorlar united 20 dakka onde basti mac 2-0 oldu 3 oluyordu hojlund atamadi sonra kirmizi yediler mac dondu sen adam gibi konsantre saglikli oyuncularla sahaya cikarsan gol atarsin

Bayerne deplasmanda kendi sahanda 70 dakka bas kopek gibi 0 puan al sonra kopenhag deplasmaninda iki sakat oyuncuyla 60 dakka bekleki gol yiyesin bu nasil hocalik

Yaw ne diycemi bilemiyorum. Kufretsem olmayacak kufretmesem icimde kalacak. Batsin bu dunya.

Geçmiş olsun
Cl yi esasında ilk maçta bırakmısız
Mecbur artık Uefa kupasını kazanacağız
Erden timura çok ama çok iş düşüyor inşallah doğru kararlar verir

İlk yarıyı zaha ve tete ile çöpe attık iki iki dört. Herkesin ağzında liyakat liyakat al sana bu mu liyakat. Sırf ismi var ve yabancı diye ilk yarıyı hiç ettik.

O kadar maç izleyip farklı şeyler söyleyenleri hala anlayamıyorum bu takımın ilerisi leş hücum organizasyonlarimiz çok kötü geçen senenin çok arkasında bizim en büyük sıkıntımız bu zaha tete ben olmuyorum diyo ama Okan hoca hala kazanmak derdinde kazan ama git Pendik maçında kazan bu maçlarda kazanma

Keremi al eve götur Okan..
Bu tete için bize laf sokanlar ne düşünüyorsunuz..Hiç bir halt bildiğiniz yok.adana maçında o boş alanda bende oynarim.
Şu serefsizlere yenildinizya yazıklar olsun size.Devre arasında nerde bitik yıldızlar var doldur takıma erden Timur.

Abi bu maçta Kerem in 90 dakikayı tamamlaması skandal bir şey. İkinci yarı oyunda yok !!!

Maça Mertens Kerem Ziueck çıksak alırdık bu arada eminim. Zaha iyi oyuncu olsa bile bizim oyuna uyumlu değil.

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlk uzaktan şut 93. gelmesi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt