⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:6 | Kopenhag 1-0 Galatasaray | MS | 12 Aralık

Yalnız rakip takımdaki Vavro müthiş stoper. Yer tutması, havadan-yerden nefes aldırmamasıyla, herifi izlerken yıldım...

Yalnız beterin beteri var, Kopenhag in altında kaldık diye demedigimizi bırakmıyoruz. Manchester taraftarının yerinde olmak şuan asla istemezdim

Kura çekimlerine giden bir uğursuz var kesin, ondan elendik. Ancak bukadar dezavantajlı fikstür gelebilirdi

Baba Kopenhag in üstünde 2. Tura çıkabilmemiz için yada senin tabiriyle çıtayı yukseltmemiz için kaç yıl beklememiz gerekiyor ?
Hocam malesef konuya bakış açılarımız aynı değil. O küçümsediğin kolay lokma olarak düşündüğün Kopenhag Avrupa'nın en elit alt yapılarından birine sahip hatta uefa youth ligte ilk maçta bize 5 tane, bugün 6 tane attılar ve 13 puanla grup lideri olarak çıktılar.
Mevcut kadrolarındaki oyuncular düşündüğün kadar kötü değiller. Çok güçlü bir kompakt oyunları var. Son 2 senede CL seviyesinde içerde sadece Bayern'e yenilmişler ki City, Dortmund gibi belirli oyun formasyonları olan takımlar bile kilidi açamamış.
Bu tarz kulüpleri yenebilmen için çok güçlü bir oyun yapısına sahip olman gerekiyor o da sadece yıldız isimler transfer ederek 1 yılda olacak şey değil. İyi akşamlar.

1702422851666.png

Hocam malesef konuya bakış açılarımız aynı değil. O küçümsediğin kolay lokma olarak düşündüğün Kopenhag Avrupa'nın en elit alt yapılarından birine sahip hatta uefa youth ligte ilk maçta bize 5 tane, bugün 6 tane attılar ve 13 puanla grup lideri olarak çıktılar.
Mevcut kadrolarındaki oyuncular düşündüğün kadar kötü değiller. Çok güçlü bir kompakt oyunları var. Son 2 senede CL seviyesinde içerde sadece Bayern'e yenilmişler ki City, Dortmund gibi belirli oyun formasyonları olan takımlar bile kilidi açamamış.
Bu tarz kulüpleri yenebilmen için çok güçlü bir oyun yapısına sahip olman gerekiyor o da sadece yıldız isimler transfer ederek 1 yılda olacak şey değil. İyi akşamlar.

Ekli dosyayı görüntüle 228151
90 dakika boyunca bir tane uzaktan şut denemiş bir takımın bence bir şeylere alışmaya değil strateji ve planlama ile ilgili ciddi sorunlar var demektir. Belkide teknik heyete fokuslanmamız gerekiyor. İyi geceler.

Jurgen Kloop'un dediği gibi önce fizik sonra taktik. Sezon başından beri ikisi de tam anlamıyla bizde yok. Adamlar Tete, Zaha,Kaan, Icardi, Kerem bunları fiziksel olarak tamamen ezdi. Bir tek Boey ayakta kaldı. Taktik olarak ta ilk maçta nasıl gol attılarsa bu maçta da aynısını attılar, taktikleri de işledi. Bu durumdayken grubu üçüncü bitirmek başarıdır.

Biz adamlara kaleyi tutan ilk sutu 83. dakikada atmisiz.
Yani burdaki caresizligi en net anlatan istatistik.
Sabaha kadar oynasak biz gol atamazdik Kopenhagen'e.
Malesef artik formu gecmis has been topcular yerine 24-27 yas arasi topculara yonelmeliyiz.
Isim hastaligini bir kenara birakmamiz lazim cunku isim top oynamiyor.
En iyi yillarini geride birakan 30 yasindaki arkadaslardan pek fayda olmuyor cogu zaman.
1 alirsin hadi max 2, ama bizde Mertens, Zaha, Ziyech, Icardi, Kerem D.. gol bekledigimiz her ayak boyle.
Iyi topcular bunlar Allah var, ama iste 3-4 sene once burda bu ayni ekip 3 gol atardi su an sut cekemiyorlar.
Futbol acimasiz oyun, isimler oynamiyor ve ciddiyetsizligi affetmez.

Olan 12-13 milyon Euro'ya oldu.
Transfer kumarimiz tamamen batirmasa da istenilen sonucu malesef vermedi.
Kopenhagen'i de tebrik etmek lazim, adamlar vasat ama kompakt. Hata bizde, yetenek ile birsey yapamadik adamlar ne yapsin.. normal bir kaliteli Anadolu takimi yapisi var, her hangi ekstra harakette gol yiyecek bir ekip... ama gel gor ki bizde malesef 1 ekstra haraket yapacak adam cikmadi.

Bu yoruma katılmıyorum. Okan 3 maçı kendi elleri ile vermiştir. İlk kopenhag maçını saymıyorum orda futbolcu hatası vardı. Bayern maçlarından birinde puan alabilirdik. Manu son maç Ndombele fantezisi ilk Bayern kazim fantezisi. Bugün Kerem tete fantezisi mertens ziyech varken. Birde sürekli olarak Kerem 10 no fantezisi. Hepsi hoca hatası. Ofansta organize olamama da ayni şekilde çalıştırılmadigi belli olan bir durum. Hepsi hoca hatası. Kadromuz bir kaç eksik varsa da çok iyi. Daha çok maddeler sayarım da gerek yok. Kim kızar kim destek verir cokta umrumda degil. Kim sallar Kim sallamaz oda umrumda degil. Bir taraftar olarak bu Okani takımın başında görmek istemiyorum

bu maç da dahil hocanın hataları oldu ama takımın başında olmamalı demek fazlasıyla abartı tepki, taktiksel yönünü geçtim bu kadar büyük ismi idare etmek de başlı başına bi olay

Tete Ndombele ve Zaha yerine Chamberlain ve Rashica yı alsaydık, bence 2. Turdaydık. Chamberlain Kerem yerine forvet arkası oynatılırdı. En azından verkaçı var.

bu maç da dahil hocanın hataları oldu ama takımın başında olmamalı demek fazlasıyla abartı tepki, taktiksel yönünü geçtim bu kadar büyük ismi idare etmek de başlı başına bi olay
Sorunda burda ben idare ettigini görmedim. Ve takımda kalmasini istemiyorum. Bıktım saçma sapan futbola benzer bisey izlemekten

Devre arasinda zahayi direk pl e geri postalamak lazim bu heriften bir Cacik olmaz doymus adamin buntakimda isi yok 10 milyon kazanip hicbirsey yapmiyor,.zaniolo ile takas yapsalar gozum kapali kabul ederim

Jurgen Kloop'un dediği gibi önce fizik sonra taktik. Sezon başından beri ikisi de tam anlamıyla bizde yok. Adamlar Tete, Zaha,Kaan, Icardi, Kerem bunları fiziksel olarak tamamen ezdi. Bir tek Boey ayakta kaldı. Taktik olarak ta ilk maçta nasıl gol attılarsa bu maçta da aynısını attılar, taktikleri de işledi. Bu durumdayken grubu üçüncü bitirmek başarıdır.
Bugün galibiyet değil beraberlik maçı olduğunda nolurdu taktikleri

Geri
Üst Alt