⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:6 | Kopenhag 1-0 Galatasaray | MS | 12 Aralık

Ziyech yerine tete oynar bence, savunma yardımı amaçlı

Evlerinde berabere kalma konusunda cidden çok iyiler.. Maalesef.

22/23 CL
1702235288448.webp

23/24 CL elemeleri
1702235361237.webp

-----------------------Muslera-----------------------

Boey---------Davinson-----------Abdül------Angel

----------------Kaan----------Torreira--------------

----Tete---------------Kerem------------------Zaha

-----------------------İcardi-------------------------

Kadro bu gibi duruyor

Okan'ı hiç tanımamışsın. Sakatlığı yoksa Ziyek banko 11.

Tam tersi, pragmatist bir adam Okan. Ziyech bek yardımı yapar mı tete kadar ? Bence yapmaz, Bayern maçında sol kenarlarını izledim, eleman ufacık yerde bile çalım atıyor, achuri miydi neydi ismi ? Bence Okan hoca bu maça cikilabilecek en fizikli kadro ile çıkacak.

Muslera
Boey Sanchez Abdülkerim Angelino
Torreira Kaan
Ziyech Kerem Zaha
Icardi

Günay-Nelsson-Kazimcan-Ndombele-Kerem-Oliveira-Tete-Baris-Mertens-Bakambu​

Tam tersi, pragmatist bir adam Okan. Ziyech bek yardımı yapar mı tete kadar ? Bence yapmaz, Bayern maçında sol kenarlarını izledim, eleman ufacık yerde bile çalım atıyor, achuri miydi neydi ismi ? Bence Okan hoca bu maça cikilabilecek en fizikli kadro ile çıkacak.
Ben 2 Bayern maçına da Ziyech yerine Barış oynasın istiyordum sırf bu sebepten. İkisinde de Ziyech'i oynattı. 2. sinde iş de yaptı.

Okan birinden rahatsız oldu mu alternatifi iyiyse anında kesiyor. Sergio Manu maçında zıçtı kaç maç oyuna bile almadı herifi. Davinson gelince Nelson'un defterini anında dürdü. Son Manu maçında da Dombele'ye ayar olmuş belli. Ziyech'den memnun olmadığının hiçbir işareti yok. O yüzden banko oynayacak.

11 böyle olur:
Boey Davinson Apo ?
Torreira Kaan
Ziyech Kerem Zaha
İcardi

Sadece sol bekten emin değilim. Angelino'ya "Al bu maçı biz de senin bonservisini alalım" tarzı son şans da verebilir. Barış'la devam da edebilir. Bence Angelino'ya son şansı verecek.

Geri
Üst Alt