⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:6 | Kopenhag 1-0 Galatasaray | MS | 12 Aralık

İstanbul’daki maçın ilk yarısında bunlara bariz üstünlük kurup net pozisyonlar bulmuştuk. Bayern bugün bunlara karşı birşey oynamadı. Bence bu maç bizi yanıltmasın.
Galip gelip gruptan çıkacağız.

Ya sonuncu olacağız ya çıkacağız. Bu maç böyle bir maç. Manu bence Bayern'i yener.
Ayrıca superlig için Avrupa ciddi dezavantaj bunu biliyoruz, olur gruptan çıkamaz isek bu kadro ile tek kulvarda gitmek işimize yarar tek olumlu kısım bu. Umarım hikaye hüsranla bitmez.

beraberlğin yettiği bir kopenhag bugünkü gibi 10 kişi kapanıp 5 kişi atağa deparla gelebilir. nasıl yapacağız bilmiyorum

bence manu bayerni yenecek

dolayısıyla bu maçı kaybeden sonuncu olur

920819-15285718-640-480.webp

Şu normal averaj işi moralimi bozdu ya. 1 puan bize yarasaydı yenerdik bunları ama şimdi bilemiyorum. Manu'nun Bayern maçına grup fikstürü çekildiğinden itibaren Manuya 3 yazmıştım. Berabere kalırsak sonuncu oluruz gibi

dikkatle takıp edelim bu maca isveçli filan kuzeyli hakem verecekler

3.olmak beni çok üzmez açıkcası daha üst turları görebiliriz uel'de ama parasal açıdan 2.lik muazzam bir olay umarım doğru bir oyunla oynanır maç herifler full kapanacak gibi geliyor bana

Manchester United Bayern Münih maçındaki sonuca göre bu maçı yine kazanmak zorunda kalacaktık bence böylesi daha iyi beraberlik ihtimalini düşünmeden direk tek sonuç galibiyet turu getirir mantelisinde saha olmamız konsantrasyon açısından daha önemli diye düşünüyorum.

O gavara denilen kaleciden alınacak bir intikam var yarım kalmış hikayeyi tamamlamaya geliyoruz.

Kopenhag gerçekten mütevazi kadro ile iyi iş yaptı. Bir sisteme sahip olmak ve sürekli Avrupa arenasında yer almak böyle bir artı sağlıyor. Tecrübe noktasında bizden iyiler; biz 4. torba onlar 3. torba olması bir örnek.

şahsen kazanıp 2. oluruz diyorum ama yazık united bu maçın berabere bitmesini bekleyecek.

tanrı bilir belki biterde ama united asla bayerni yenemez

Manchester United Bayern Münih maçındaki sonuca göre bu maçı yine kazanmak zorunda kalacaktık bence böylesi daha iyi beraberlik ihtimalini düşünmeden direk tek sonuç galibiyet turu getirir mantelisinde olmamız daha önemli diye düşünüyorum.
Simdi soyle bir fark oldu, bugun kazansaydik Manu elenmis olacakti ve bizim en kotu 3.lugumuz garantiydi. Bu mactada 1 puan yetecekti bize.

Bizim takım bu sene ilginç ama deplasmanda daha iyi oynuyor ilk maç beceriksiz olmasak 3-0 4-0 bitebilirdi bu maçta aynı şekilde kapanacaklar ama alacağımıza inanıyorum bu maçı

Hakemleri, uefa mafyasını, ve sağlam defans yapan kopenhagı, buz gibi bir deplasmanda yenmek zorunda olduğumuz bir maç

Yani kusura bakmasın ama ilk maçı saçma sapan verdi, Bayernden puan alamadı o yüzden hocamız bir zahmet şu maçı kazansın.Ceyrek bütçede takımı yenip gruptan çıkıyorsun, yap bir şekilde artık

Geri
Üst Alt