⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:6 | Kopenhag 1-0 Galatasaray | MS | 12 Aralık

Simdi bu macta berabere kalmak ile maglubiyet arasinda fark olmuyor.

Kazanirsak kesin 2.yiz.

Manu-Bayern maci berabere veya Bayern galibiyetiyle biterse bizim berabere kalmamiz veya maglup olmamiz fark etmiyor, her halukarda 3. oluyoruz.

Ayni sekilde Manu galip gelirse beraberligimiz ve maglubiyetimiz ayni sonucu veriyor ve 4. oluyoruz.

Yani her turlu kazanmak zorundayiz, 3.luk icin ise diger macin skoru onemli sadece, bizim macin hic onemi yok 3.luk icin. Boyle de sacma bir durumun icindeyiz.

Ancak her turlu kazanmamiz demek =! (esit degildir) saldirip hurraaa hucum yapmak demek. Sakin oynamak demek, CL maci oldugunu unutmamak gerek, biz kazanirsak rakibin kaybedecegi de demek.. Yanisi, olgun oynamak son an'a kadar sakin kalmak demek. Buldugunu da atmak demek, en onemlisi.

Biz 5
kopenag 5
manu 4 puanda.

öyle bir yazıyorsunuz ki sanki kopenhag çok rahat olacak maçta. yahu olası bir manu galibiyeti ihtimali var, bu durumda onlar da maça final olarak baskı altında çıkacaktır. ha şu var, keşke bu maç arenada olsaydı da o zaman daha rahat konuşabilseydik...
Gene de Avrupa Ligi'ni garantilemek isteyip gene savunmaya devam edebilirler. Belli olmaz teknik direktorlerinin ne dusunecegi.

Uğur iz kodlamada hata buldu galiba

B c d maddelerinde ne anlattığını hala anlamadım ama f grupta atılan gol sayısı olduğuna göre normal averajdan önde olması mümkün değil gibi.

1701289672034-png.226884

abi kısaca şöyle

a. ikili maçlarda kim daha çok puan almış
b. ikili maçlardaki gol averajı
c. ikili maçlardaki atılan gol sayısı (mesela bu maddeyle kopenhag olası puan eşitliğinde manunun üstünde kalıyor)

e. genel averaj
f. genel gol sayısı
g. genel deplasman gol sayısı
h. grupta kazanılan maç sayısı

vb.

Bu arada adamlar hakikaten kazma ama mucadele seviyesi ust duzey. Insallah Ndombele, Sergio filan baslamaz.

b. superior goal difference = genel averaj
c. en fazla totalde gol atan = toplam gol sayisi

d. eger a/b/c deki maddelere gore siralama belirlenemiyorsa, tekrar a/b/c maddelerine bakarak bu defa ayni puanda olan takimlarin arasindaki maclara bakiliyor. Yani birbirne karsi oynadiklari iki macta:

kac puan alinmis
genel averaj
gol sayisi
O zaman e ile f ne oluyor bana onu anlat ;D

b. superior goal difference = genel averaj
c. en fazla totalde gol atan = toplam gol sayisi

d. eger a/b/c deki maddelere gore siralama belirlenemiyorsa, tekrar a/b/c maddelerine bakarak bu defa diger takimlari da dahil ediliyor.

kac puan alinmis
genel averaj
gol sayisi

not: editledim son cumleyi.

yanlış abi

a,b ve c ikili maçlar genel değil

Oynanan futbola göre kesinlikle GSimiz hak etti turu gecmeye. Bayerni hic biri bukadar aciz duruma düsürmedi. Dur bakalim ne olacak.

Ancak her turlu kazanmamiz demek =! (esit degildir) saldirip hurraaa hucum yapmak demek. Sakin oynamak demek, CL maci oldugunu unutmamak gerek, biz kazanirsak rakibin kaybedecegi de demek.. Yanisi, olgun oynamak son an'a kadar sakin kalmak demek. Buldugunu da atmak demek, en onemlisi.
Hurra oynayacagimizi dusunmuyorum ama defansif de oynamayacagimiz kesin artik. Gene on alanda belli oranda pres yapariz.

Biz 5
kopenag 5
manu 4 puanda.

öyle bir yazıyorsunuz ki sanki kopenhag çok rahat olacak maçta. yahu olası bir manu galibiyeti ihtimali var, bu durumda onlar da maça final olarak baskı altında çıkacaktır. ha şu var, keşke bu maç arenada olsaydı da o zaman daha rahat konuşabilseydik...
Iyiki arenada degil

İlk 45 dk da ne yapip edip sallamamiz lazim bunlara. Yoksa oyuncular iceri girip bayern in önde falan olduğunu Allah korusun görürse işte o zaman kopenhag Çanakkale gecilmezi oynar 2. Yarı

Hurra oynayacagimizi dusunmuyorum ama defansif de oynamayacagimiz kesin artik. Gene on alanda belli oranda pres yapariz.

Umut ediyoruz.. Hurra oynamamak lazim cunku diger iki ekibin aksine, cok kosan bir rakip var karsimizda, aslinda bizim oyunumuza en ters ekip ancak buldugunu atarsan, guzelce yenersin.

bence çekilen kura değil de fikstür gerçekten bizi en çok zorlayan şey oldu

bayern ile en son oynamak isteyeceğimiz haftalar hangisi deseniz 3 ve 4 derim

maalesef grubun lideri ile son 2 haftada oynanılacak fisktür hep avantajlı oluyor
lanet olsunki en başta bayern ile oynamadık işte. baştan deplasmanda banko yenilgiyi alıp 4 maçta ne yapıyorsak yapalım derdindeydim.

ama genede unitedın kopenhagda yenilmiş olması ekstraydı - orda beraberlik çıkar diyordum.

Her konuda film gibi bir takımız. Son sahne kötü adamla karşılaşma oldu bakalım iyi mi kötü kazanacak

lanet olsunki en başta bayern ile oynamadık işte. baştan deplasmanda banko yenilgiyi alıp 4 maçta ne yapıyorsak yapalım derdindeydim.

ama genede unitedın kopenhagda yenilmiş olması ekstraydı - orda beraberlik çıkar diyordum.

ilk maçı bayernle oynamanın iki avantajı oluyordu

bayern o zaman daha sıkıntılıydı

ayrıca rövanş da son haftaya kalıyordu

Geri
Üst Alt