Gökhan Sarıca
Aslan Üye
- 15 Ağustos 2019
- 9.651
- 6.673
- 718
Ben topu bize bırakıp bayerne karşı gibi geri çekileceklerini düşünmüyorum özellikle kendi taraftarı önündeBayern top oynama derdinde Kopenhag değil. Maç boyu kapanacaklar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben topu bize bırakıp bayerne karşı gibi geri çekileceklerini düşünmüyorum özellikle kendi taraftarı önündeBayern top oynama derdinde Kopenhag değil. Maç boyu kapanacaklar.
ilk 20 dk hızlı başlayacaklardırBen topu bize bırakıp bayerne karşı gibi geri çekileceklerini düşünmüyorum özellikle kendi taraftarı önünde
İlk maç gibi yakalayıp bu sefer içeri sokmamız lazımilk 20 dk hızlı başlayacaklardır
Şansın yanımızda olması lazımİlk maç gibi yakalayıp bu sefer içeri sokmamız lazım
Valla ben final maçımız olmasından dolayı ekstra performanslar bekliyorum, hiç bir sonuca bakmaksızın kazandığımız takdirde çıkıyor olmamız da farklı motivasyon yükleyecektir.Şansın yanımızda olması lazım
5 fırsat yakalayıp 1 tane attığımız günlerden 2 fırsat yakalayıp 3 attığımız bir güne dönüşmesi lazım
Baya zor işimiz
Kopenhag Bayern'le 2-2'den fazla skorla berabere kalmazsa beraberlik durumunda üstlerinde oluyoruz daha fazla gol attığımız için. Bu yüzden Bayern Manu'yu yenerse beraberlikle bile çıkarız ama ben Manu'nun Bayern'i yeneceğini düşünüyorum. O yüzden gruptan çıkmak için kazanmamız lazım ve kazanacağımızı düşünüyorum.
2 dk gaza gelme lan
Eyvahrahat kazanacağımız maç
Fikstür geldiğinde ilk baktığım 3. Ve 4. Maçlardı. Ve bence en kötü senaryo Bayern 'di, bizi buldu.Dan ligine de ara veriliyor bayağı dinlenip çıkacaklar karşımıza
Bizden sonra da maçları yok
Kopenhagla maçlarımız 3 ve 4. maçlar olmalıydı
hislerime güven