⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:6 | Kopenhag 1-0 Galatasaray | MS | 12 Aralık

Lige ara verilmesi Kopenhag ın ritmini negatif yönde etkileyecektir. Sıcak olmak her zaman iyidir.
evet ama 1 haftalık aradan sonra oynamış olacaklar. yani ritmlerini etkileyecek birşey yok

son lig maçlarından 9 gün sonra bizle yapacaklar. mesela son maçları bayern maçı olsaydı etkilenirdi ama hafta sonu maç oynayıp araya girecekler pek sorun teşkil etmez gibi. sağlam dinlenirler

Açıkçası bunları yensek Manu'nun da Bayern'i yenmesini isterim. Şerefsiz kalecilerine çok ayarım. Saygısız köpeğin elini zedeleyecek bir şutörümüz de yok ki Hami Mandıralı gibi

Açıkçası bunları yensek Manu'nun da Bayern'i yenmesini isterim. Şerefsiz kalecilerine çok ayarım. Saygısız köpeğin elini zedeleyecek bir şutörümüz de yok ki Hami Mandıralı gibi
346551-1655805183.jpg

Cl de 5 mac oynadik ve icerde disarda bütün maclarda oyun olarak üstün olarak taraf biz olduk

Ilk kopenhag macinda puan kaybettik cünkü bireysel performanslarda sikinti vardi buna ragmen üstün oynadik ilk yari maci bitirebilirdik

Manu macini kazandik deplasmanda

Bayern’a iki mac üst üstte üstün oynadik,ilk mac tamamen sansizlik ikinci mac ise bayern lobisinden dolayi hakem’e yenildik

Dün ise bana göre yine üstün olan taraf bizdik

Icardi’nin golu temiz ve ilk yari verilmeyen penalti var

Uzun lafin kisasi kopenhag’a karsi da yine üstün oynayacagiz ve seytan’in bacagini kiracagiz bu defa hak ettigimiz galibiyeti alacagiz buna inaniyorum

evet ama 1 haftalık aradan sonra oynamış olacaklar. yani ritmlerini etkileyecek birşey yok

son lig maçlarından 9 gün sonra bizle yapacaklar. mesela son maçları bayern maçı olsaydı etkilenirdi ama hafta sonu maç oynayıp araya girecekler pek sorun teşkil etmez gibi. sağlam dinlenirler
Baba biz istim uzerinde olacağız. Şimdiden Kopenhag maçı başladı zaten bizim için.

11.webp

adamların CL de evinde en son yenildiği takım tarihin en güçlü real madridlerinden biri

biz bu deplasmandan nasıl çıkacağız ?

Bayerne yenildiler bu sezon.

ondan bir önceki demek istedim adamlar 10 yılda 1 kaybetmiş :D

yani sürekli CL kalmamışlar ama kaldıklarında zor yeniliyorlar ya bayern veya Real madrid gibi büyük takımlar anca yenmiş.

3 puanı almak suretiyle ahbert.

inşallah alacağız inşallah

geciniz efenim bu isleri. saglam kafayla oynarsan yenersin. adamlarinda bisey oynadigi yok.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok iyi kapanıyorlar ve biz açmakta zorlanabiliyoruz.

Deplasmanda daha iyi oynuyoruz ona güveniyorum ama angelino'nun oynamaması lazım o bölgeden çok gelebilirler.

Kolay olmasa da zevkten delireceğimiz ve bir kere daha iyi ki Galatasaralıyım diyerek ertesi gün sürekli gülümsüyerek gezeceğimiz maç

Gelir olarak lig şampiyonluğu değerinde bir final.

aynı puan durumunda içerde oynasaydık bu maçı %100 yenemezdik. Deplasmanda yenme şansımız içerde yenmekten daha yüksek acı ama gerçek.
taraftarın olumsuz etkisi sağolsun yarardan çok zarar veriyor maç boyunca.

Bugüne kadar karar alıcı maçları kazanmışızdır hep
UEFAyı aldığımız sene son maç Milan'ı
İmparator döneminde deplasmanda Cluj'u
Mancini döneminde Juve'yi
Ligde Başak FByi hep yenmişizdir bize galibiyet geldiğinde çıkacağımız şampiyon olacağımız vs maçlarda
Gençlerimize var
Grup lideri bile gitsek Kopenhag denen itleri kalecisin içeri sokarak hocasına sokarak yenmek müthiş olacaktır. Yeneceğiz o köpekleri evlerine gömeceğiz.

Şöyle düşünebiliriz ki bu grup maçları başlamadan önce tek bir Kopenhag deplasman galibiyetiyle direkt son 16'ya kalma şansınız olacak dense sanırım büyük bir çoğunluk bunu kabul ederdi diye düşünüyorum. Manchester-Bayern serisini bitirdik ve Kopenhag'la tek bir final maçı oynayacak durumdayız. 1-0 bile kazansak diğer hiçbir neticeye bakmıyoruz yani tek bir galibiyete son 16 şansı orada takım bu motivasyon ve istekle sahada olmalı. Sanchez dönerse süper olur bence Sanchez olmazsa da çok net şekilde Nelsson'u kullanmak lazım ;

Muslera
Boey Sanchez/Nelsson Abdülkerim Angelino
Ziyech Kaan Torreira Zaha
Icardi Kerem

Kerem'i 10 numaradan ziyade 2. forvet gibi ön alan baskısında kullanmalıyız o rolde iyi işler yapıyor. Bu sezon Avrupa maçlarında en iyi işleyen kadro düzenimiz bu oldu bence bu şekilde devam etmeliyiz bu maçtada.

Bizim Ülke futboluna iskandinav takimlari ters geliyor dünde gördük , heriflerde teknik olmasa bile takim olarak defans ve hücüm edebiliyorlar cok kosuyorlar buda bizim takimlari yipratiyor. Onun icin cok saglam bir kadro ile cikmamiz gerek. Tanguyu bu macta oynatirsa hoca delik desik oluruz yine.

Geri
Üst Alt