⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:6 | Kopenhag 1-0 Galatasaray | MS | 12 Aralık

kopenhagdan korkuyorsunuz ne isiniz var ozaman avrupada, ozaman kupayi nasil alacaksin? cli gectim uefa nasil kazanilacak, hayret birsey öyle bir yapiyorsunuzki sanki kopenhag dünyanin en iyi takimi. eger bu kupaya inaniyorsan zihninide inandirmak zorundasin, amasi mamasi yok bu maci alacagiz!

Önceki maç bittiği gibi yazdığım 13 m euroluk maç ifadesi 12.4 falan diye bir çok yerde geçmiş sonrasında. Arttırıyorum 13ten de fazla çünkü alınan beraberlikler kaynaklı artan bedeller de daha çok galibiyet alan takıma gider bu da 1 m euroyu bulabilir.

Daha da arttırıyorum gruptan çıkarsak devre arası bazı oyuncularımıza çok iyi teklifler alabiliriz.

Yine de çok dikkatli olmak lazım, çıkalım derken sonuncu da olmayalım.

ondan bir önceki demek istedim adamlar 10 yılda 1 kaybetmiş :D

yani sürekli CL kalmamışlar ama kaldıklarında zor yeniliyorlar ya bayern veya Real madrid gibi büyük takımlar anca yenmiş.

inşallah alacağız inşallah

Çok iyi kapanıyorlar ve biz açmakta zorlanabiliyoruz.

Deplasmanda daha iyi oynuyoruz ona güveniyorum ama angelino'nun oynamaması lazım o bölgeden çok gelebilirler.
ilk maci hatirlayin dunyalari kacirdik. suan daha iyi bir mac cikartabiliriz. tek olayimiz bunlarin yaptigini degil kendi yapacagimizi dusunmek olirsa cok rahat eleriz.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

zor maç, kontrollü çıkmak şart. umarım sanchez iyileşir o zamana kadar eğer olmazsa nelsson oynasın. savunmayı ortasahaya kadar çıkarmaya gerek yok bizim dezavantajımıza olur. kaan, torreira ve sergio ortasahası ile çıkmak en doğru iş olur.

Simdi iyi guzel gukup gectik fenev'e. Ancak benzer stilde oynayan birkac tik ustu bir takimla oynayacagiz yine ayni soguk ve sartlarda ve bu bildigin final maci her iki takim icin.

Umarim ki Okan Hoca bu sefer helva gibi bir ortasaha ile cikarmaz takimi. Ortasaha bu macta o kadar onemli ki. Ustelik, net BAY ile baslamak gerekiyor bu maca. Ya da cok beklemeden erkenden oyuna atilmali. Fizik gucu yuksek, en kousucu isimler oynamali araya birkac teknik isimi serpistirmek lazim. Mertens out <-> Ziyech in, sol Zaha/Kerem'den biri (artik hoca karar vermeli) sag'da BAY ile baslardim ben. Sanchez umalim ki yetissin cunku tam ona ihtiyacimiz olan mac.

muslera
boey sanchez bardak
kaan toreyra
ziyek kerem zaha
icardi​

Zor maç olacağını biliyoruz

Oyun planımız değişebilir daha kontrollü bir düzene geçeriz

Sanchez yoksa Nelsson oynamalı

Kaan orta sahaya geri dönmeli

Insallah Ssnchez yetisir. Grubu ya 2. ya da 4. bitirecegiz gibi

Beraberlik yaramadigi icin kontrollu oynayacagimizi sanmam.

Olabildiğince fiziksel bir takımla çıkmamız lazım. Dün de gördük, özellikler feneri merkezden paramparça ettiler.

Bu macin havasi farklı olur. Yıldız ayaklarımız var gerekeni yaparlar. Rahatım.

kopenhagdan korkuyorsunuz ne isiniz var ozaman avrupada, ozaman kupayi nasil alacaksin? cli gectim uefa nasil kazanilacak, hayret birsey öyle bir yapiyorsunuzki sanki kopenhag dünyanin en iyi takimi. eger bu kupaya inaniyorsan zihninide inandirmak zorundasin, amasi mamasi yok bu maci alacagiz!
bu 'korkuyorsaniz ne isiniz var orda' da baydi ya. ici bos bir ifade.

nasil korkmayalim abi? gerginiz iste. tek mac her zaman zordur, karsinda kim olursa olsun. 1 kirmizi karta kacar mac. son 16 da citye karsi oynasak daha rahat olurum bu maca nazaran.

Deli gibi saldırmayıp kontrollü oynamak lazım ilk yarı.

öyle bir maç ki beraberliğin bize hiçbir faydası yok ne ikincilik için ne üçüncülük için

Tam tersi ilk yarı mutlaka gol bulmalıyız. Bunlar gol yemedikçe daha da dirençleniyor. Bayern bile açamadı kilidi. Ne kadar erken gol atabilirsek o kadar yakın oluruz tura.

Bizim en büyük problemimiz özellikle CL'de ilk yarı skoru elde edemezsek ikinci yarının son bölümünde oyundan düşüyoruz. Kopenhag ise kontraya iyi çıkan bir takım. Bunun yerine daha derli toplu set hücum varyasyonları kurmamız gerekiyor. Önde pres işini bu maç için ikinci yarıya saklamak da fayda var.

Geri
Üst Alt