⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:6 | Kopenhag 1-0 Galatasaray | MS | 12 Aralık

Neresinden sakatlandı ki kesin yok diyorsunuz

Bizimde stoperler sıkıntı hayırlısı olsun onlarda kazanmak zorunda bizde bence bu açıdan daha iyi oldu tam bir final hakeden kazansın diyorum.. ama hakemler bizi yaktı bu grupda onuda söylemeden geçmeyelim..

bu maçta bari skor olarak geriye düşmeden baştan sona ezerek galip gelelim. Ya da geri dönüş olacaksa da galibiyetle bitsin.

Bu maçta sol bekte BAY , 10 numarada Mertens oynamalı.. 8 numara için en tempolu isim kimse o.. Oliviera , Dombele ikilisi yine olur.. Umarım Sanchezde sıkıntı yoktur.

Muslera
Boey Sanchez Abdülkerim Angelino
Torreira Kaan
Kerem Ziyech Zaha
Icardi

Günay-Nelsson-Kazimcan-Ndombele-Demirbay-Oliveira-Tete-Baris-Mertens-Bakambu.​

eğer olur da yenersek gruptan çıkıp manu da grupta elenirse mükemmel bir PR yapmış olacağız

çünkü troll football tarzı hesaplar çok dalga geçti, takıldı manuya puan durumundan dolayı. eğer ki kesin olarak gruptan çıkamazlarsa çok güzel olacak

ama sanki bizim maç berabere bitip onlar bayerni yenip gruptan çıkacaklar gibi bir his var bende

eğer olur da yenersek gruptan çıkıp manu da grupta elenirse mükemmel bir PR yapmış olacağız

çünkü troll football tarzı hesaplar çok dalga geçti, takıldı manuya puan durumundan dolayı. eğer ki kesin olarak gruptan çıkamazlarsa çok güzel olacak

ama sanki bizim maç berabere bitip onlar bayerni yenip gruptan çıkacaklar gibi bir his var bende
Bayerni yenmeleri için baya futbol mucizesi lazım

0-1 olsun bizim olsun

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

eğri oturup doğru konuşalım

köpekhag'ı yenmek için topu onlara vermeliyiz

bu herifler iyi kapanıyor ve o tür defansı önde kurduğumuz bi maçta bize golleri dizerler. çok kompakt bi takım ve formasyonları bizden daha iyi. bizde bireysel olarak oyunculara çok iş düşecek ve united maçındaki gibi dağınık oynama lüksümüz yok. münihteki oyunun rakibi üstümüze çeken bi versiyonunu kurgulamak durumundayız...

Beraberlik ve mağlubiyetin bizim için bir farkı yok

Bu leş rezil herifler yenilmediği sürece bizim üstümüzde bitireceklerinden Man Utd - Bayern maçının sonucuna bakmaksızın risk almayacaklardır. Üçüncülüğe razı olacaklardır. Ha bence Man Utd zaten Bayern'i yenemeyecek genel kanının aksine. O yüzden yenilmemek bu adamlar için aşırı değerli olacaktır

Okan hocayı da az çok tanıdık artık. Üstlerine zebellah gibi çöküp namusumuzla cenk edeceğiz. Karamsar değilim ama çok da umutluyum diyemem. Beraberliğin yeteceği senaryoda ipi göğüslerdik ama bizim CL'de çok böyle hak edip de sonuç alamadığımız senaryo var. Yine öyle bir şey olması en muhtemel senaryo benim gözümde. Fakat netice ne olursa olsun ben şimdiden bu sezonki CL macerasından razıyım. Daha akıllı olup daha iyi sonuçlar alabilirdik ama onun yerine ortaya bir karakter, bir felsefe koyup buralarda oynamayı öğrenmek de yeterince iyidir benim gözümde

eğri oturup doğru konuşalım

köpekhag'ı yenmek için topu onlara vermeliyiz

bu herifler iyi kapanıyor ve o tür defansı önde kurduğumuz bi maçta bize golleri dizerler. çok kompakt bi takım ve formasyonları bizden daha iyi. bizde bireysel olarak oyunculara çok iş düşecek ve united maçındaki gibi dağınık oynama lüksümüz yok. münihteki oyunun rakibi üstümüze çeken bi versiyonunu kurgulamak durumundayız...
ilk yarı fazla kapanmamıştı kopenhag ama bayern 2 pozisyon harici pozisyon bulamadı pek

2. yarı ise 60dan sonra tam kapandı ve pozisyon vermedi bayerne. bayern o kilidi açamadıysa biz de açamayız. topu vercen bunlara oynasınlar

Dogru taktik ile yeneriz, yenecek gücümüz var. Akilli ve sakin oynamak sart, adamlar cok sinsi ve tam sistem takimi. Sanchez yetismeli, Kaan‘in durumu ne zaman belli olacak?

Galibiyet ve gruptan çıkma primiyle birlikte 12 m euroluk maç. Maddi anlamda da ileri adım için çok önemli karşılaşma.

Geri
Üst Alt