⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:6 | Kopenhag 1-0 Galatasaray | MS | 12 Aralık

Torreira-Kaan olacaksa, ön tarafta Ziyech oynayabilir. Ndombele ya da Sergio olursa eğer, Ziyech'in ortada oynaması intihar olur.

Okan Buruk langırt maçından bile ders çıkarabilen birisi. Eleştiriye açık, kendini eleştiren ve eksiklerinin söylenmesinden keyif alan birisi.

Bu maçı kazanırsak eğer, şanslı bir kurayla yarı final bile görebiliriz. Geçen sene Inter beleşten finale çıktı.

Muslera
Boey
Sanchez
Bardakçı
Angelino
Torreira
Kaan
Zaha
Ziyech
Kerem
İcardi

Tete’de süre alır. Zaha tam iyileşmediyse maça onunla başlamak da mantıklı. Barış ve Bakambu da mutlaka süre alır

günaydın

GA7vFGeWcAALS3k
senin gibi kalite fışkıran bir bireyden beklemezdim TV de bu programı izliyor olmanı.

ilaçlar için bir sepet hediye edelim - mor ortancalar nice touch.

Kimse lütfen KÖTÜ HİSLERE SAHİP olmasın !!

Maçı kazanacak şansın bize geleceğine eminim ama işte skoru bulabilirmiyiz emin değilim. Oyunun bize döndüğü sürede öne geçersek maçı alırız. Bu sefer kırılma anları bizim lehimize olur umarım.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

çok farklı totem uygulayacağım.

gruptaki 5 maçtan - içerideki Kopenhag / iç dış Bayern ve içerdie Utd maçlarını exxenden izledim.

United Deplasmanını almayada abimin evinde X bir yerden izledik.

Acuna kuruş yok bu sefer - gerekirse en kötü kalitede izlerim.

Koyar geçeriz. Bayern de Manu'ya yatacak. Kopenhag araya gidecek garibim.

Bizi UEFA'dan şutlamaya çalışıyor lavuklar.

Deli danalar gibi koşan fizik gücü sağlam bir takıma karşı Mertens'i 11 başlatıp sindirmek yerine Ziyech veya Kerem'den birini tercih etmek daha doğru olur gibi. Zaha'nin becerisine, İcardi'deki durgunluğun akıbetine göre kaderimiz belli olur.

icardi artık bu maç oynamalı ve bu maçı bize aldırmalı. ben yine ziyech'ten süpriz bekliyorum bu arada

Geri
Üst Alt