- 20 Ağustos 2017
- 24.063
- 16.377
- 1.838
Gene bizim mac oncesi ortaligi karistirdi Koç
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kaç aylık?
Zaten top 3'teyiz diye biliyorum bu konuda. Bizim gibisini kolay kolay bulamazlar.UEFA bizi turnuvada istemiyor deniyordu da herifler her gün bizim üzerimizden sosyal medyadan etkileşim kasıyor.
Madrid, Liverpool, City'yi toplasan bu kadar etkileşim alamazlar.
akşam çakınca hatırlarAnasına sorsun o bilir
Bizde 75-76 yeneriz o vakitSkor 75 - 75 bile olsa biz geçemeyiz beraberlik halinde. Adamların genel averaj bizden 1 golle daha iyi. CL tur için tek geçer yol kazanmak.
MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biraz tespih, biraz kupa, biraz şişe, biraz da şey çekiyoruz, niyetimiz galibiyet Silkeborg gibi silkçez, bu maçta tribünde amigoluk yapıcaz @Naci Liboş @Serhan Artemis @Oral Sever @Feramuz Kayalar @Onur Üründül ile tribünleri coşturacağız. 3 puan için neyimizi vermemiz gerekiyorsa vereceğiz
Biraz tespih, biraz kupa, biraz şişe, biraz da şey çekiyoruz, niyetimiz galibiyet Silkeborg gibi silkçez, bu maçta tribünde amigoluk yapıcaz @Naci Liboş @Serhan Artemis @Oral Sever @Feramuz Kayalar @Onur Üründül ile tribünleri coşturacağız. 3 puan için neyimizi vermemiz gerekiyorsa vereceğiz![]()
Biraz tespih, biraz kupa, biraz şişe, biraz da şey çekiyoruz, niyetimiz galibiyet Silkeborg gibi silkçez, bu maçta tribünde amigoluk yapıcaz @Naci Liboş @Serhan Artemis @Oral Sever @Feramuz Kayalar @Onur Üründül ile tribünleri coşturacağız. 3 puan için neyimizi vermemiz gerekiyorsa vereceğiz![]()
Onurum istersen konum at fotoroman Neclayı yollayım biraz gevşe, bu heyecanla dobrowski olmayasın.AŞIRI HEYECANLIYIM
Bu heyecanı en son Manuyu deplasmanda yendiğimiz maçta yaşamıştım. Demek ki yine kazanacağız.
ALLAHIM SEN YARDIM ET