⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:6 | Kopenhag 1-0 Galatasaray | MS | 12 Aralık

barış alper angelino yerine girmeli 60 dan sonra da ziyech tete yapılabilir

Kötü değiliz ancak gol atacak kadar da agresif ve ofansif değiliz. Bu maç UEFA finali gibi değil. Berabere de bitebilir sonucunda CL’ye veda etmekte var.

Şunu demeye çalışıyorum, gol atmaya oynamalıyız yememeye değil. Öncelik skor sonra ikincisi. Bunun içinde çeşitlilik lazım. Şut tehditi gösteremedik. Zaha anlamıyorum o golü nasıl kaçırdı. Icardi yine top alamıyor Kerem ise dağınık.

Bakambu çağırıyor oyun gidişatı bana göre. Ziyech yine şut tehdidi için. Sonradan da Mertens şart.

Gol olursa ancak uzaktan şutla yada duran toptan falan olur. adamlar çok iyi kapatıyor her yeri

aslında güzel ve dengeli bir oyun oynadık. net pozisyon bulduk mu hayır ama atabilir miydik ? evet 1 tane tıklatabilirdik. icardinin kornerden vurdugu boş kafa pozisyonu ve net olabilecek pozisyonlarda son hamle yapamamamız kötü oldu. pozisyon da vermedik diyebiliriz. beklenildiği gibi geçiyor maç. sanırım kilidi ziyech çözebilir. şu an uzaktan şut tehtidimiz resmen yok. kaleyi görüp vuracak oyuncu lazım. ziyech tete değişikliği ile başlamalıyız

Bugün boeye de biraz tutukluk var.o yardıran boeyi göremedik henüz

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt