⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:6 | Kopenhag 1-0 Galatasaray | MS | 12 Aralık

Denge ? Denge de gidince çıkamıyoruz biliyorsun değil mi ? Kazanmak zorundayız ve ileridekiler hiç bir şey yapmadı. Dolayısıyla 2. Yarıya oyuncu değiştirmek zorundaydı
Adamlar yorgun, düşecekler oyundan. Hiçbir şeyden haberiniz olmadan boş keseden onu çıkar bunu al demek ne kolay yahu.

Mac onu açıklamalardan dolayı şu maçı kaybetmek çok kötü koyar hadi lAan

35 senedir futbol izlerim ben daha orta saha boşaltmanın işe yaradığını görmedim inşallah şimdi tutar. Manu da atmasa bari.

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
fatih hocam da hep yapardı, bir-iki kez tutmuştur 1128591289 denemede max, kötü bir taktik

400 milyon liralık maçta 4 kuruşluk top oynamayan dünya yıldızları ve über teknik direktör. Yersen…

bu dakikadan sonra okandan mantıklı kararlar vermesini beklemiyorum artık, yine bekledi yine gol yedik öyle oyuncu değiştirdi. şimdi eli ayağına dolaşacak. ne yaparsa takım yapar bu saatten sonra taktik maktik yok artık

Kopenhag takımına 66 dkdir orta ile atak yapmaya çalışıyorsun, Okan hoca seni anlamakta zorluk çekiyorum. Rakip fizik bizden üstün olmasına rağmen hala topu havaya kaldırıyor takım. Yerden adam eksilterek tek top yapmak zor olmamalı. Sinirden telefonu sakatladım.

antifener

Geri
Üst Alt