Murat Pektezel
Sarı Üye
- 21 Şubat 2022
- 150
- 57
- 138
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kosamazsin tabi sakat iki adamla maca cikiyorsu davinson sakat belli kosamiyor icardide oyle 9 kisi oynarsan kosamazsin en azindan 15 20 dakka onde basabilirdin hoca net korkmus aha korktuda noldu yine yenildinOnlar kadar koşabileceğimizi sanmıyorum
CL maçlarında 11 kişi 130 km.yi aşıyorlar
Bizim maçta bile son 25 dk 10 kişi kalmalarına rağmen 120’yi geçtiler ve yine bizden 10 km kadar fazla koştular
O yüzden takım boyunu uzatacak ve daha fazla koşmak zorunda kalacağımız taktiklerden kaçınmamız lazım bence
Dediğin gibi domine etmemiz lazım ve onları dar alanlara sıkıştırmamız lazım
Zaten onlar da beraberlik yetiyor psikolojisiyle kapanmaya meyilli olacaklardır
Bu noktada takımı geriye koşturacak basit top kaybı olmaması lazım, her atağı öyle ya da böyle sonlandırabilmemiz lazım, kontraatak yemememiz lazım ki bu en önemli defomuz
Burada bence ileri uç adamlar çok kritik, topun kıymetini bilmeliyiz ve Sanchez kritik
Dar alanda iş yapabilecek ve topun kıymetini bilen adamlarla başlamak iyi olur diye düşünüyorum
Olur da skoru alabilirsek orta shayı takviye edip oyunu ortaya sıkıştırmak ve Barış gibi hızlı adamlarla da kontra kovalamak
4İlk şutu 90+2'de attık ya inanamıyorum