⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:6 | Kopenhag 1-0 Galatasaray | MS | 12 Aralık

Icardi Zaha Tete stoper sırtında maç oynuyor. Adamların işine geldi zaten

Çok da sıçıkdan gol yedik hatalı uzun dönüşe kadar bir mudahale edemedik topa

SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Degil tek pozisyon bu arkadasa denk geldi yine her zamanki gibi kale agzindan havaya dikti profosyenel futbolcu ust uste en az 5 6 net pozisyonu yakaliyor farkli maclarda hepsini havaya dikiyor kaleyi dahi tutturamiyor bu normal
Benim keremi elestirmem anormal oylemi ?
Ayni salak vurusu yapmayi nasil beceriyorsun vur yerden kaleciye carpsin vur diregr carpsin vur kaleci tutsun
Ayni seyi yapip farkli sonuclar beklemekte kereme mahsus
19 milyon TL alan adamdan bu kadar kardeşim yine de iki maçta şov yaptı ipten aldı. 180 milyon TL kazanan zaha ve yaklaşık 300 milyon TL kazanan icardi hiç yoklardı sahada kusura bakma.

209 top kaybı bunun açıklaması olamaz

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teknikdirektörlerin inatları takımlara zarar veriyor. Kerem ortada olmuyor kaç maç kaybedilecek bunu anlamak için tete lig maçında kötü oynamış ama ilk maç yine sahada

adam gibi bir atak yapamadık sut çekemedik ya.. final macimiza hic iyi hazirlanamadik kopenhagi bile bile

Ya golde niye geri dönemedi takım doğru dürüst onu da anlamadım. Resmen "nasılsa bir şey olmaz" gibi yürüdük adamlar atağı iyice olgunlaştırana kadar. Öyle aşırı yorgun gibi de değildik. Mesela Davinson'un o son dakikalardaki can havliyle hamlesine bakın son adamken topu söktüğü, golde Davinson dahil kimse öyle geri koşmadı sanki, anlam veremedim...

Haftalardır dedik sana okan hoca icardiyi dinlendir diye

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okan Hoca bu maçta bir sınıf düştü gözümde.

Birincisi bu maçta hiçbişey veremeyen Tete, Angelino ve Zaha onun doneminde yapilan transferler.

İkincisi ve daha beteri 45 dakika hiçbisey yapamadiklarini gordugu halde bir tanesini bile degistirmemesi. Keske golu daha erken yeseydik dedirtiyor insana.

Bayerne delikanlilik yapip, Kopenhaga korkaklik etmesi akil alir gibi degil, ustelik yenmemiz gereken macta. 1-0a ortadaydi maç, oyunu alamadik, bu kadar kalite farkiyla da bunun sorumlulugu Okan Buruktadir.

Geri
Üst Alt