⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:6 | Kopenhag 1-0 Galatasaray | MS | 12 Aralık

Uğur Karakullukçu: Zaha kötü bir Babel taklidi gibi oynadı... Galatasaray bugün 11 Kaan Ayhan a yenildi...

dk 10 itibariyle topu kaldırmayın, Allah kitap aşkına yerden çevirin pasları diye bağırırken baktım dk 88 olmuş hala AKerim topu bilinmezlige ortalıyor :) resmen iş bilmezlik. Başkan ve yönetim hocadan hesap sormalı..

antifener

Kopenhag pis takım yaw. 13-14'te yendiler, Başak'ı elediler, Trabzon'u elediler ve şimdi de biz. Bunlara 1 puanın yaradığı senaryoda oynamak çok zor göz açtırmıyor it oğlu itler

Bastan baris oynamaliydi zaten zahada ortalikta yok fizik olarak. Bi varlik göstermedik o taraftan

uefa neyse de olan giden paralara oldu.. ciddi bir geliri kaçırdık..

Bakın bir şey söyleyeyim
Doğru düzgün atak organizasyonlar çalışılsa Kerem de iş yapar, Tete de
Zaha Ziyech zaten öttürür
Ama bizde taktik organizasyon olmadığından bu yıldızlara doldur boşalt yaptırıyoruz
Öyle olunca ikili mücadelesi zayıf adamlar hiçbir şey yapamıyor

Çok da sıçıkdan gol yedik hatalı uzun dönüşe kadar bir mudahale edemedik topa

SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
boey çıktımı geri dönmüyor çıkıyor ama isabetli orta yapamıyor.Ayağı iyi olmayan adam alemi cihan olsa fransa milli takımına giremez.

Sorun hocada değil. Hayatımda bu kadar kapanan takım hiçbir zaman görmedim yemin ederim. Ulan hadi kapanan takımlar kontra falan kovalar, bir amacı olur ama bunlarda o yok. Biz top gevelemesek, kaptırmasak gol atacakları yoktu. Yunanistan 2004, Simeone Atletico'su dahil gördüğüm en futbolun a.. s*çan takım. Bu maç ölçüt değil ancak şimdi izleyin bize karşı anadolu takımlarını.

Yanliz boey ne kadar iyi görünsede hep onunun tarafindan yakallaniyoruz.

Böyle fikstürün de Allah belasını versin. Olabilecek en embesilce fikstür bize denk geliyor
Fikstürde hiç bişey yok. Manchesterden potansiyel 6 puanın 4'ünü almışsın. 3-4 puan da Kopenhag'dan alsan zaten arkana bile bakmazsın. İlk maç yaşadın bi kaza berabera kaldın son maçta sağlam bi analiz yerinde 11 ile bu maç gayet rahat kazanılırdı. Hocanın ve ekibin eksikliği konsantrasyon kaybı çok büyük

İyi bir Cl serüveni oldu takımın ayaklarına sağlık seneye de inşallah burada olur gruptan çıkarız 1 sene var 5 sene yokla istikrar sağlanmıyor alışkanlık haline getirmek lazım.

Bugunki maglubiyetin 3 temel sebebi var..

1- Yanlis taktiksel hazirlik ve tercihler
2- Hatali transferler
3- Gec oyuncu degisikligi ve oyunu okuyamama

Usttekilere bakinca, bence maci veren teknik ekip. Ona yazar buna soker demiyorum. Hatali belli, teknik ekip ve tercihler.

Ortadan deneyin, sut cekin demediysen hoca, bu is boyle yurumez. Ustelik Ilk yari gorduk ki etkinlik yok buna cozum uretecek bir oyun anlayisi bulmak da pekala sizin isiniz. Son olarak, alinan isimlerden Angelinho buyuk hayalkirikligi, Ndombele yok, Zaha vasati asamiyor birkac macin golleri disinda... Kerem D. zaten olmasa da olurmus. Neyse, transferler sorgulanmali.

Onun disinda, takim guzel bir goruntu cizdi 6 mac boyunca. Hicbir macta boynumuz bukuk ayrilmadik skorlara ragmen. Bu mac ozelinde ek elestiri yapmak hakkimiz ancak genel olarak iyiyiz.

Bu maç net hocaya yazar. Hatalı kadroyla çıktı ve yine değişiklik yapmak için gol yemeyi bekledi. Bunlar emekli FT işleri. Bunları yapmaya devam ederse büyük zarar görür.

Ayrıca Zaha ve Tete denen vitaminsizler de bir süre gözüme gözükmesin. Bunlar mıymış yetenekli oyuncu premier league oyuncusu? Bundan böyle kanatları Ziyech, Barış ve Kerem arasında paylaştırsın hoca. Kerem de çok yaktı bizi ama ben hocaya suç bulurum. Bu çocuktan 10 olmuyor işte hala daha ısrar ediyor yeter yahu yeter!!

Velhasıl artık AL'deyiz. Mevcut kadrodaki oyuncular bu akşamki saçmalık hariç CL maçları ciddiyetinde oynasalar kupanın favorilerinden biri olabiliriz ama CL kadar para olmadığı için takım sallaya da bilir.

Bu gruptan çıkmalıydık. Çok üzücü bir gece. Diyecek bir şey yok.

Geri
Üst Alt