- 10 Haziran 2019
- 10.014
- 8.578
- 873
Bilmiyorum ama çok güzelmiş
Bir hesap oluştur veya Instagram'da giriş yap. Nelerle ilgilendiğini seni anlayan kişilerle paylaş.instagram.com
Bu karı o karı mı kanka
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilmiyorum ama çok güzelmiş
Bir hesap oluştur veya Instagram'da giriş yap. Nelerle ilgilendiğini seni anlayan kişilerle paylaş.instagram.com
Bu karı o karı mı kanka
Zerhanım gündem senin farklı anlaşılanBilmiyorum ama çok güzelmiş
Sensin vasat arkadas, dibine kadar, goge kadar vasatsin su zavalli - temelsiz, ve dahi haksiz dusuncen ile.Boyle bir mantik yok paraya gore is diye birsey yok keremin ne kariyeri varda o parayi alacak o parayi istiyorda kalenin dibinden topu disari atmayacak golu atacak sonra gidecek avrupaya o parayi alacak suc keremde degil boyle vasat adamlari bu klupte 11 oynatanlarda yabanci kurali olmasa keskede kurtulsak vasat topculardan
Kopenhag a biz hiçbir senaryo da gol atamazdık. Kaldı ki Manchester ilk yarı 3 farklı öne bile geçse Kopenhag yine bekleyecekti. Adamların başka taktiği yok.Bizim bu mactaki rezil futbolun yaninda Bayern'in de Kopenhag macini satmasi da rezil bir durumdu.
Bu macta Kopenhag galibiyete muhtac olsaydi cok daha degisik bir oyun izleyebilirdik. Iste elin ogluna isi birakmayacaksin. Bayern'i evimizde yenseydik bunlari konusuyor olmazdik. Bitiricilikteki noksanlik bizi bu duruma dusurdu.
Aci ama dogru bir gercek.Stoperler orta sahalardan daha iyi oyun kuruyor.
Bizim takımda al ver yapacak oyunu açacak ver kaça girecek adam eksiltecek oyuncu yok. Hepsi statikEkli dosyayı görüntüle 228146
Bu aslinda herseyi anlatiyor. 125km - 116km.
Adamlar 1 adam fazla oynadi, ya da biz 1 adam eksik.
Adamlar muazzam takım oyunu oynuyorsa o kadarda yeteneksiz değiller..Bizim oyuncuların her biri adamlardan kat ve kat fazla para almasına rağmen biz pas hataları tercihler falan evlere şenlik..Adamlarin kolay kolay pas hatası yok.en doğru zamanda en doğru yere atıyor.Öyle yok kapanarak kazanmislar yok sadece mücadele ederek kazanmislar geçelim onu.O yüzden hakemedik tur atlamayı. Adamlar 2. Yarı 1 kere geldi gol attı. Bunlar bizden daha mı iyi ayaklara sahip yoo. Biz doğaçlama oynuyoruz. Bir sistem yok takimda