⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:6 | Kopenhag 1-0 Galatasaray | MS | 12 Aralık

Gruptan çıkamazın sebepleri :
Dombele
Demirbay
Angelinho
Tete
Zaha
Bu 5 adam yerine 2 tane katkı veren adam olsa işin rengi çok değişirdi.

Hocaya da net yazar, kimse Kerem'in bana kulübede Ziyech, Mertens varken neden 11 başladığını açıklayamaz.
Çok Kerem'i oynatmak istiyorsan Zaha'yı çıkarınca koyarsın sola ikinci yarı. Evlatçılık yapmayacaksın abi, bu kadar basit.

Hocaya da net yazar, kimse Kerem'in bana kulübede Ziyech, Mertens varken neden 11 başladığını açıklayamaz.
Çok Kerem'i oynatmak istiyorsan Zaha'yı çıkarınca koyarsın sola ikinci yarı. Evlatçılık yapmayacaksın abi, bu kadar basit.
Abi Kerem Zaha çıkınca sola geçti hepten kayboldu

Lan şut atacak pozisyon yatamadık ki şut diyorsunuz. Ziyech in vurduğu yer nerdeyse orta saha. Adamlarin ceza sahasına yuklenemedik bile. Her adami 2-3 kişi kapatti. Kanattan kanada topu attirip uyuttular bizi ne şutu. Pozisyon bile uretemedik. Su herifler 1 puan gerimizde olsaydı görürdüm ben savunma futbolunu. Bayern bile zar zor yendi burda adamları herifler 2004 Yunanistan modunda takiliyorlar

Ekli dosyayı görüntüle 228146

Bu aslinda herseyi anlatiyor. 125km - 116km.

Adamlar 1 adam fazla oynadi, ya da biz 1 adam eksik.

Biz 2 adam eksik oynadık bence
Kızmayın ama İcardi ve Kerem acayip verimsizdi
Geri kalan hatalar yaptı, yanlış pas verdi, adam kaçırdı icabında ama oynadılar
Geçen sezon şamp. getiren 2 adamımız sahada hiç varlık gösteremedi bence
Ama asıl sıkıntı bu kadar kaliteli adamın olduğu takım, atak organizasyon yapmıyor, adam eksiltmiyor, tek bir korneri bile tehlikeli kullanamıyor
Mecbur bari doldur boşalt orta yapalım diyorlar
Napalım, sağlık olsun diyeceğiz mecbur

Grupta hiçbir maçta top oynamadan 8 puan topladılar şaka gibi futbolun adaleti gerçekten yok

Maça gelince Ziyech veya Mertens'le 2.yarıya başlasak kesinlikle daha fazla ve daha erken pozisyonlar bulurduk Okan hoca ezbere kadro çıkarmış rakip çalışılmamış

Ayni taktik demiyorum, bazi arkadaslarin yazdigi gibi şuta yonelik taktik lazimdi, surekli orta actik.

Ziyeche en az 45dk vermeliydik.

Parasizlik ve yanlis transferler yakti bizi. Bu macta risk almayayim kafasi da ustune tuz biber ekti. Yenmemiz gereken maci
Yanlış transfer olduğunu düşünmüyorum ama şut konusuna katılıyorum maç konusunda ben de bu yönde bir sürü ileti gönderdim. Daha çok şut atmalıydık. Ziyech veya Mertens'i 2. yarı sahada bekliyordum olmadı.

Atak organizasyon, duran top çalıştıracak yardımcı antrenör alınsın bari ya

Oyuncu Transferi yerine, Dünyanın en iyi Şut Antrenörü transfer edelim, Kerem ile 24h günde anteman yapsın bence.

Adamlar ikinci yari merkezi tamamen kapattilar bizi kanatlara yönlendirdiler

Hal böyle olunca tabiki orta acmak zorundasin

Bayern-kopenhag macini hatirlayin,o macta da merkezi kapattilar bayern kanatlardan gelmek zorunda kalmisti

Golü bulmalari direnc arttirdi

Yoksa genel anlamda oyunu biz domine ettik özelikle ilk yari cok iyiydi takim

58 de gol den sonra rakibin direnci artti merkez tamamen kapandi

Yediğimiz golde golden önceki atağa çıkartan pasta ofsayt olabilir mi? Kafama takıldı tekrarı da gösterilmedi.

Sağ Bek
2 yönlü DMC/MC

Şart Oğlu Şart.
Aslında bir tane de Kanat lazım 'da neyse...

Geri
Üst Alt