⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:6 | Kopenhag 1-0 Galatasaray | MS | 12 Aralık

Ya arkadaşlar heyecanınızı anlıyorum ama bu takım 1,5 senelik bir takım.
1.5 senede çıtayı bir anda arşa koyup kendinizi boşuna yıpratmayın.
Bu sene gayet güzel bir CL geçirdik. Önemli olan ligteki başarımızı sürdürebilir kılarak buralarda kalıcı olmak.

Şu takımda Sasa Ilic gibi bir oyuncu dahi yok. Al ver yap bi verkac yap abi habere orta aciyoruz. Icardi yi hoplatip ziplatiyorsun adam zaten hali yok.

Ben Kerem'e kızmam, yeteneği belli, etkili olduğu pozisyon da belli. Çünkü kaç maçtır oynadı orda, olmadı, zorlamanın mantığı yok.
Zaha sahada ise, Kerem'i 10'a koyamazsın, bu kadar basit.
Ben kereme kizarim bu yetenek meselesi degilki adam zoru yapiyor calimi atiyor kosuyu yapiyor bombos havaya dikmek stadin disina vurmak mental eksiklik
calismamak top gelirken kendini hazirlamamak topa yanlie vurus acisi ile gelmek bunlar calisarak olur

Sence calisiyormu hayir anca elestirilince trip atiyor baska birsey yok

yorumum:

Grup performansı olarak united maçındaki hakem yüzünden avanajı kopenhga vermiş olduk - onlarda bunu kullandı bugün , bizim çıkmamız gerekirdi.

Bu maç özelinde ama CLdeki en kötü maçımızı oynadık açık ara- sürekli havalanan top , ezbere 1000 tane orta, üretkensizlik , birazda bana göre iştahsızlık.

hiç yığamadık adamlara oyunu - baskı tam kuramadık bana göre. adamlar çok gelmedi bekleyerek oynadı - her lana 3 kişi hep koştular. ve gene İĞRENÇ bomboş bir gol verdik. heriflerde cacık yoktu oyun olarak ama karşılık olarak bizde de yoktu.

çok üzgünüm çıkamadık şu gruptan. Bu fikstürü çekmiş olmamıza rağmen ve iki maçtaki hakemlere rağmen...

Ya arkadaşlar heyecanınızı anlıyorum ama bu takım 1,5 senelik bir takım.
1.5 senede çıtayı bir anda arşa koyup kendinizi boşuna yıpratmayın.
Bu sene gayet güzel bir CL geçirdik. Önemli olan ligteki başarımızı sürdürebilir kılarak buralarda kalıcı olmak.
Baba Kopenhag in üstünde 2. Tura çıkabilmemiz için yada senin tabiriyle çıtayı yukseltmemiz için kaç yıl beklememiz gerekiyor ?

Uzulebiliriz ama gercekci olursak, iki mactan birini kazanmaliydik Kopenhag'a karsi. Yoksa CL'de ilerlemek hayal ki oyle de oldu. Manchester'den 4 puan almamiza ragmen biraz koyuyor bu insana elbet ama 3. luk asil hakettigimiz su oyunla. Iste demek istedigim de bu, yildiz oyuncu alinsin yok CL'de yari final yaparmiyiz kafalari vardi forumda/bazi taraftarlarda iste bunlar hayal satmayi birakmali. Seni ileri goturen iyi bir takim oyunu, hem defansif hem ofansif olarak bir oturmus oyunun olmali. Bu olmadiktan sonra istersen takimin her tarafi yildiz olsun yine birsey olmaz. Sunu bir anlayamadik gitti zaten. Roma oyle 1 gunde kurulmadi. PSG bile parasi olmasina ragmen yillardir bir CL kupasini getiremiyor bizimkilere kalsa hemen bu sene yari final, bidaki sene final gibi hayallar pesinde. Ayaklarin yere basma zamani geldi. Takim olacaksin, once temeli saglam kuracaksin, sonra her sene CL'ye gidip ustune koya koya devam edeceksin.

Burada sorun yıldız almak falan değil.Doğru transferler yapmak.Kaliteli transferler yapmak.planlamayi doğru yapmak.
Bu iş atla deve değil..Bak ilk seneden grupdan cikacakdik neredeyse.Transferde basit hatalar yapılmasa çok net çıkardık şu grupdan.

Keremin olduğu yerde zaha almak
Torreriradan başka yeterli adam yok orta sahada.o kadar trasnfer yapıldı buraya stoper alternatifi diye alınan adam oynuyor.
Transferler coğu geç geldi.hazir olmayan oyuncular alındı..
Alınan sol beki göndermeye calisiyoruz..
Transferlerde Sanchez haricinde ciddi bir şekilde sürekli verim alınan adam yok.
Ama bu takımda öyle bir potansiyel varki bir sekilde üç dört tane kaliteli adam olduğunda ligde zaten doğal şampiyonluk adayı oluyorsun.

Fikstürü Okan hoca da yapsa Kopenhag tan 2 maçta ya 0 çekerdik yada 1 puan
ilk ve son maç bayern olsaydı bence grubun gidişarı bmabaşka olacaktı.

kopenhagın evinde unitedi yenmesi ve bayan hakemin vermediği penaltı ile almanyadan 1 puan alarak bizden "yenilmeme" avantajını alması zora soktu.

bu maçta ama galibiyeti hakedecek oyunumuz hiç yoktu.

uzaktan ilk şutu 80de ziyech çekti ya

Son anda kaçırdık gibi bir hava yaratmayalim Kopenhag ile oynadığımız 2 maçtada beraberliği kovalayan pozisyondaydık. Galibiyeti alacağız anı hiç yaşamadık

B
D
E
H

Gruplarından birini çeksek bir ihtimal gruptan çıkardık ama ense karartmaya gerek yok.

Çabuk öldük bittik moduna giriyoruz Kopenhag geçen senede şampiyonlar ligindeydi City'ye Dortmund'a yenilmedi bizim geçtiğimiz yollarda malum iki tane transfermarkt değeri yüksek oyuncuyla bir anda üste çıkılmıyor. Eldeki fazlalıklardan kurtulup 11'e hamle yapıp devam edeceğiz yapacak bir şey yok.

Neyse belki hayırlısı oldu, kopenhagi 2 maçta yenemeyen takım clde ilerleyemez zaten. Doğru hamlelerle ve okan hocanın hatalarını düzeltmesiyle avrupa liginde ilerleyebiliriz sonuna kadar.

Karalara bağlamıyorum ama gruptan ıksak 1 tur daha zorlayabilirdik net... sadece diri kalıp çoğalmayı bilen kopenhaga DENK geldi şu tur.

AVL de ilerleyeceğiz - günün sonunda 4üncüde olabilirdik oda var.

arkaya değil önümüze bakmak lazım - CL de devam etsek şahane olurdu, AVL de yarı final ya da fazlası artık hedef

Baba Kopenhag in üstünde 2. Tura çıkabilmemiz için yada senin tabiriyle çıtayı yukseltmemiz için kaç yıl beklememiz gerekiyor ?
Kopenhag her yıl CL'de mücadele eden ve en çok koşan takımlardan. Bu ikisinden birini yapabilsek zaten çok farklı şeyler konuşmaya başlayabiliriz.

Ben kereme kizarim bu yetenek meselesi degilki adam zoru yapiyor calimi atiyor kosuyu yapiyor bombos havaya dikmek stadin disina vurmak mental eksiklik
calismamak top gelirken kendini hazirlamamak topa yanlie vurus acisi ile gelmek bunlar calisarak olur

Sence calisiyormu hayir anca elestirilince trip atiyor baska birsey yok
Öyle de böyle de başlamaması lazımdı işte şu maça, işin özeti.

Geri
Üst Alt