ŞL 23/24 A Grubu M:6 | Manchester United 0-1 Bayern Münih | MS | 12 Aralık

Bizim her turlu yenmemiz gerekiyor zaten o nedenle cok onemi yok bu macin skorunun.

Bizim her turlu yenmemiz gerekiyor zaten o nedenle cok onemi yok bu macin skorunun.
katılıyorum

AL kalırsak pek bi albenisi olmaz. elenirsek de zaten rakip takım taraftarı 1 gün dalga geçer unutur. sonra sadece lige odaklanırız fb gruptan çıkarsa 1-2 tur atlarsa pert olurlar

Tek ümidim bayernin gruplarda 30 küsürlük maç kaybetmeme serisi

AL'nin gayet de albenisi var. Bir kere 2 tur dahi gecsen bir sonraki UCL'de belki 3. torbada olacaksin + 2 takimi altina alsan 2.2 milyon euro extra kazanacagiz. Oyle ya boyle 2 tur gecersen 5 milyon civari kazanacaksin ( emin degilim ama 3 - 5 arasi diyelim)
Beni tek endiselendiren Persembe Pazar maclari olacak. UCL donusu Antalya, Rize, Hatay ve Pendik maclarinda tabiri caizse yuruye yuruye oynadik.

AL'nin gayet de albenisi var. Bir kere 2 tur dahi gecsen bir sonraki UCL'de belki 3. torbada olacaksin + 2 takimi altina alsan 2.2 milyon euro extra kazanacagiz. Oyle ya boyle 2 tur gecersen 5 milyon civari kazanacaksin ( emin degilim ama 3 - 5 arasi diyelim)
Beni tek endiselendiren Persembe Pazar maclari olacak. UCL donusu Antalya, Rize, Hatay ve Pendik maclarinda tabiri caizse yuruye yuruye oynadik.

CL yaninda bence albenisi az. oldukca az heleki finalde alacagin kupa zaten muzende yatmaktaysa.

Bayern prestij maçı der, 40 maçlık yenilmezlik serim var diyip biraz ciddiye alırsa en azından yenilmez ama Kopenhag maçında bu kadar salacaklarını da düşünmemiştim. ManU yenecekmiş gibi düşünmek lazım.

Harry Kane için kendi ülkesinde prestij maçı. Aynı şekilde Bayern için de. Manu gol atmak zorunda o yüzden açık oynayacak. Bu sebeple Bayern kazanır düşüncesindeyim.

Harry Kane için kendi ülkesinde prestij maçı. Aynı şekilde Bayern için de. Manu gol atmak zorunda o yüzden açık oynayacak. Bu sebeple Bayern kazanır düşüncesindeyim.
Kane 'in prestiji bu maça mı kaldı, kadroya alınmayadabilir. UEFA bu maçı Manchester almasını istiyordur. Bayern ise olursa ekime olmazsa zaten aralıktayız modunda çıkacak sahaya

Kane 'in prestiji bu maça mı kaldı, kadroya alınmayadabilir. UEFA bu maçı Manchester almasını istiyordur. Bayern ise olursa ekime olmazsa zaten aralıktayız modunda çıkacak sahaya
Evet bu maça kaldı. Çünkü Kane'i en çok transfer etmek isteyen kulüplerden biri de Manu'ymuş. Transfer olduktan sonra Bayern formasıyla İngiltere'deki ilk maçı olacak. Bir de Bayern taraftarı da bir çok Avrupa kulübü gibi Manu'dan nefret ediyor harcadıkları korkunç paralardan dolayı.

Bayern bu maçı kazanmak isteyecektir.

Evet bu maça kaldı. Çünkü Kane'i en çok transfer etmek isteyen kulüplerden biri de Manu'ymuş. Transfer olduktan sonra Bayern formasıyla İngiltere'deki ilk maçı olacak. Bir de Bayern taraftarı da bir çok Avrupa kulübü gibi Manu'dan nefret ediyor harcadıkları korkunç paralardan dolayı.

Bayern bu maçı kazanmak isteyecektir.
Baba ağzından bal damlıyor ama bence Kopenhag maçını yenemezsek sonuncuyuz, hiç bu maçın sonucuna bakmaya gerek yok.

Baba ağzından bal damlıyor ama bence Kopenhag maçını yenemezsek sonuncuyuz, hiç bu maçın sonucuna bakmaya gerek yok.

Dunde yazmistim, biz kazanalim gerisi bizi ilgilendirmiyor. Zaten kazanamadiktan sonra o yenmis bu 3 atmis falan sonraki muhabbetler. Yerimiz UCL, burada kalmaliyiz, kalici olmaliyiz gucumuz el verdigince.

Bayern puan alır bu maçı satmayı göze alamazlar, reytingi yüksek maç sonuçta.

Manchester 3-0 kazanır.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Man Utd alır diyodum ama Almanlardaki gizli İngiliz düşmanlığını ve 99 finalini anımsayınca Bayern'in çakacağını fark ettim. Hatta muhtemelen maçın başında Man Utd bi tane atar aha çıkıyoz derler sonra maç Bayern lehine 5-1 biter

Geri
Üst Alt