ŞL 23/24 ÇF M:1 | Real Madrid 3-3 Manchester City | MS | 9 Nisan

Ortega hiç güven vermiyor
Ortega G. Veren diyebilir miyiz sence kanks yav :D
Hayat Bilgisi'nin Ortega'sı Paşhan Yılmazel'i tanımak imkansız! - Dizi  Haberleri - TV100

Hakem tam anlamıyla muhteşem bir maç yönetti

City yi bu kadar aciz hiç görmedim cezasahasına giremediler neredeyse

Haaland resmen sahadan silindi , Foden yokları oynuyor. Fulhama Brentforda hat trick yapması kolay.. Büyük oyuncu büyük maçlarda belli olur.

G702 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haaland resmen sahadan silindi , Foden yokları oynuyor. Fulhama Brentforda hat trick yapması kolay.. Büyük oyuncu büyük maçlarda belli olur.

bizdeki sıkıntı var City'de şu an - ortasaha taşıyamıyor hücumu ileriye. Haaland 0 top tutma etme .

foden'I merkezde başkatması bir fayda sağlamadı - sağ kanada aldı - KDB girerse bir şeyler belki olur.

De bruyne girmeli kovacic baya yoklari oynuyo

Ulan Ederson niye yedek??

ertemin yanındaki adam fener maçında "bursadan gol haberi mi var ? 2-2 mi ?!" diyen adam değil di mi ? sesini çok benzettim.

Bazı oyuncular istikrarlı olarak başarılı olsalar da büyük maçlarda yokları oynuyorlar. Büyük maçları şehir derbisi olarak düşünmeyin. Baskının ve zorluğun olduğu maç büyük maçtır. Örneğin Haaland ben büyük oyuncuyum diyorsa Rudiger'i performansıyla örselemesi gerekir. Ancak şu anda yokları oynuyor. Diğer maçlarda 4er 5 er tane atsa da önemi yok. Maça dönersek City'de büyük maçları seven ve önceden bunu başarmış olan 2 oyuncu var. Biri Alvarez diğeri De Bruyne. Bakalım ikinci yarıda neler olacak.

ertem denen hırt top kimde kim kime pas verdi bunu söyleyeceğine 5 yaşında haaland 165 cm ileri atlamış rekormuş.Senin ben spikerliğine ... .Bu adam sırf acuun kanalında spikerlik yapıyor diye febeyi yalıyor.Satılık spiker ertem

3-2 hissim uyandı

(2-2 sonra 3-2)

bizdeki sıkıntı var City'de şu an - ortasaha taşıyamıyor hücumu ileriye. Haaland 0 top tutma etme .

foden'I merkezde başkatması bir fayda sağlamadı - sağ kanada aldı - KDB girerse bir şeyler belki olur.
Aynen şu an klasik Gs kısırlığı yaşıyorlar. Ama City bu her an her şeyi yapabiliyorlar. Real sahaya inanılmaz bir sertlik koyuyor ama bakiyorsun top hep City'de ve Reali uyuturlarsa avantajli bir skor alabilirler.

Geri
Üst Alt