Dortmund-Arsenal-Fenerbahce ucunden ikisi final maci yapsalar nolur acabaloserliklari bitmiyo heriflerin.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Maç yarıda kalır kimse kupayı alamaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dortmund-Arsenal-Fenerbahce ucunden ikisi final maci yapsalar nolur acabaloserliklari bitmiyo heriflerin.
Losermund yazmak kamilce
Bende Ali Şaşal Vural a benzettim akınımaz önce golden sonra sevinen bir Türk taraftar gördüm sanki kerem demirbaya benziyordu
Play-off eşleşmelerinde Shaktar'dan kurtulduk. Muhtemel adaylardan birisi Ferencvaros oldu.
@Melih Sönmez Win-win![]()
Kaçırınca kötü oluyorsun bir de 2. yarı iyice top ezmeye de başlamıştı. Çıkarmasına bir şey diyemem o yüzden ama yerine giren oyuncu yanlıştı oraya yine hızlı bir adam koymalısın Mokoko olur Nmecha olur mesela ama Reus gibi fizik olarak bitmiş birini sokmak büyük hataydı.Kötü müydü? Gol kaçırmak başka bir mesele.
Arsenali çıkar ordanDortmund-Arsenal-Fenerbahce ucunden ikisi final maci yapsalar nolur acabaloserliklari bitmiyo heriflerin.
Bunu yazmak için girdim aynı o maça döndü. Topu ileriye taşıyamadık doğru dürüstÇok golcüyle oynarsan mutlaka gol atarsın safsatasını kim ortaya çıkardıysa büyük ayıp etmiş futbola. En son Sokan hocam fener maçında yapmıştı, işe yaramadığı ne zaman anlaşılacak acaba...