- 23 Aralık 2008
- 60.028
- 57.562
- 4.933
Real madrid mal gibi oynuyor. Bence yıldiz oyuncu falan yok bu takimda hepsi etiket hic birinde karakter ve liderlik yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hem futboldan anlamıyorsundortmund çok kaçırdı futbolun adeleti şuan real golüyle sağlanır
Adeyemi bir kaç seneye Sivas'a gider
2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Burda 1 arkadaş vardı ben Sabitzer'i isteyince vizyonsuzsun demişti Ndombele'yi aldık daha sonrasında kanks yav1 Sabitzer 1 de Brandt rica ediyorum
şu an limoni olduk mesela ..Benim herkesle aram iyidir
Geçen sene ayrılacağı belliydi çok istemiştim, hatta burda da yazmıştım. Ama Dortmund da baya Bi para verdi biz veremezdik 20yi.Kac para ulan bir Sabitzer
Ne giderdi bizim takima be
sizin futbol yorumlamanıza göre her gol kacıran cöp oluyor masallahAdeyemi bir kaç seneye Sivas'a gider
2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Muradımmm comollimBurda 1 arkadaş vardı ben Sabitzer'i isteyince vizyonsuzsun demişti Ndombele'yi aldık daha sonrasında kanks yav![]()
iyi demişBurda 1 arkadaş vardı ben Sabitzer'i isteyince vizyonsuzsun demişti Ndombele'yi aldık daha sonrasında kanks yav![]()
Milletle beni karşı karşıya mı getiremeye çalışıyorsun haaaaBurda 1 arkadaş vardı ben Sabitzer'i isteyince vizyonsuzsun demişti Ndombele'yi aldık daha sonrasında kanks yav![]()
...şu an limoni olduk mesela ..