Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 48.449
- 49.844
- 3.133
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Manchester United ve Ten Hag dan kurtulan kariyer zirvesi yapıyorGeçen sene ayrılacağı belliydi çok istemiştim, hatta burda da yazmıştım. Ama Dortmund da baya Bi para verdi biz veremezdik 20yi.
Sözünü tutmayan 1 insanı kaale alamamiyi demiş
Uzi ha ?
Adamın kafası çalışmıyor ilk defa izlemiyorum yani Dortmund'dan sonra bir seviye daha yapamaz ayarsız futbolcusizin futbol yorumlamanıza göre her gol kacıran cöp oluyor masallah
Biraz cesur ol kanks yanında ben varımMilletle beni karşı karşıya mı getiremeye çalışıyorsun haaaa
Disiplinli bir herif alalım da bir şekil fayda alırız kafasındayım.
Bende senin arkandayım MuradımBiraz cesur ol kanks yanında ben varım![]()
hakemin kartları gören Real'e abanmış gibi.@mislicom
Şampiyonlar Ligi’nin sahibi kim olacak?
MS1: 3.65
MS0: 2.54
MS2: 2.19
Orda kiralıktı ama çok bir şey yapamadı dediğin gibi orası kara delik tam olarak. Asıl mallık bence Bayernde orta sahalarındaki çoğu topçudan daha tempolu adamı gönderdiler sonra da alacak adam bulamadılar kaldılar öyle... Dortmund iyi iş yaptı.Manchester United ve Ten Hag dan kurtulan kariyer zirvesi yapıyor
Ersinim stoperlerin en istemeyeceği profil bana kalırsa ne yapacağı belli değil.Adamın kafası çalışmıyor ilk defa izlemiyorum yani Dortmund'dan sonra bir seviye daha yapamaz ayarsız futbolcu
2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gecen sene nobete yazinca yemedigim laf kalmadi.Burda 1 arkadaş vardı ben Sabitzer'i isteyince vizyonsuzsun demişti Ndombele'yi aldık daha sonrasında kanks yav![]()