ŞL 23/24 Final | Borussia Dortmund 0-2 Real Madrid | MS | 1 Haziran | TV 8

Ourundul reus degisikligi konusunda hakli mlsf

Değişiklik konusunda haklı ama hemen yediler zaten. Oyuna etki edecek zamanı olmadı gole kadar. Bir top kaybettiler (onu kaybeden Reus muydu bilmiyorum) Vini güzel dribling ve iyi bir çalım attı, korner oldu. Kornerde 2. topu uzaklaştıramadılar, bir daha korner oldu, o da gol oldu. Golden sonraki bocalama ise ne kadar golün moral bozukluğu ne kadar Reus etkisi bilemiyorum.

Ha Reus uğursuzluk getirdi dersen ona ayrıca katılırım...

Kornerden gol yemelerinin nedeni reustu. Adeyemi uçarak rövesataylan o korneri uzaklastirirdi

reus değişikliği yanlıştı ama o yüzden gitmedi maç yav. etki edecek kadar oyunda kalmadan gol geldi.

dortmund inceden yorulmaya başlamıştı zaten

rakibi 60 70 dk iice yorup birdenbire
epey işlevsel 1 taktik

Bu arada yapılan kornerin gereksizliği ile gol olma oranı korelasyonu yine gerçekleşti.

Üst üste 2 korner kullandı Real. Birincisi Vini'nin hayvani çalımından sonra Hummels'in son anda kademeye girmesiyle son derece gerekli bir kornere atmaydı. O tabi ki gol olmadı. O kornerde seken rahat bir topu rakip şut atsın diye Real'li oyuncunun ayağına yuvarladı Dortmundlu biri. O da kötü vurmasına rağmen birine çarptı gereksiz şekilde 2. korner oldu. O gereksiz korner gol oldu...

Değişiklik konusunda haklı ama hemen yediler zaten. Oyuna etki edecek zamanı olmadı gole kadar. Bir top kaybettiler (onu kaybeden Reus muydu bilmiyorum) Vini güzel dribling ve iyi bir çalım attı, korner oldu. Kornerde 2. topu uzaklaştıramadılar, bir daha korner oldu, o da gol oldu. Golden sonraki bocalama ise ne kadar golün moral bozukluğu ne kadar Reus etkisi bilemiyorum.

Ha Reus uğursuzluk getirdi dersen ona ayrıca katılırım...
Mac o yuzden gitti demiyom da degisiklik sacmaydi

Dortmundun butun tehlikeleri adeyemi sayesinde gelmisti o umudu bitirdi adam

Mac o yuzden gitti demiyom da degisiklik sacmaydi

Dortmundun butun tehlikeleri adeyemi sayesinde gelmisti o umudu bitirdi adam

Ama Adeyemi dahil yorulmalar da başlamıştı bir yandan, bitik Reus'dan ne umdu onu bilmiyorum ama Adeyemi yerine benzer tipte bir adam alsa eleştirmezdim. Yani 0-0 devam etse Adeyemi'nin girdiklerine benzer başka bir oyuncu da girebilirdi sanki.

O degil de bu gece ilk defa bir Türk futbolcu CL kazandi. Arda veya Salih.. birinden biri olacakti zaten. Ama ikisi de hic oynamadi. Türk futbolun rezilligi iste.

Bir gün öyle veya böyle CL finaline çıkarsak rakibimiz Real olsun isterim ama... Yani zaten iki sürpriz aynı anda olmaz herhalde... diğer tarafta Bayern, City falan olur en kötü, bari Real olsun... Şunlara final kaybettirmenin tadı x2 yapar zevki... 100 sene anlatır taraftar bunları kimse yenemedi biz yendik diye... Yenilirsek de zaten kime yenildiğimiz fark etmez...

Geri
Üst Alt