ŞL 23/24 Final | Borussia Dortmund 0-2 Real Madrid | MS | 1 Haziran | TV 8

yaptığı el kola bak herif dortmundu cl finaline çıkarmış bu menecer uşağından el ense yiyor. bu artisti geldiği gibi yerin dibine sokmalıyız.

Bizim Adana ve Alanya deplasmanları gibi oldu. Dortmund bir şey yapabileceğini sanıp tüm gücünü ilk 45 dakikada hunharca harcadıktan sonra ikinci yarı patır patır döküldü.

Maç bir 20 dakika daha oynansa rahatlıkla 5 olurdu. Real çok kasmadı. İlk önce kura şansı, sonra futbo şansıyla finale gelen Dortmund için sadece 2 farkla kaybetmek başardır. Toni Kroos efsanesinin kupayla veda etmesi muhteşem oldu. Şu yaşta şu cv'ye sahip olan oyuncunun hırsını gören bunu kabul edecektir.

City ve Bayern'i elemiş bir Real'in kupayı alması normal. Hak ettiler.

Bu heriflerin kalesinde büyü var ya her zaman bu kadar tuhaf gollerin kacirilmasi normal bir durum değil ..

Messi dışında bu şikecilerle mücadele edebilecek insan evladı yok.
şikeci derken?
bildiğim kadarıyla barcelona'nın negreira şikesi ortaya çıkmıştı en son. 17 yıl boyunca ispanya mhk'sine para yollamışlar. dava hala sürüyor sanırım. real madrid'le ilgili birşey yok diye biliyorum.

CPH2581 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şikeci derken?
bildiğim kadarıyla barcelona'nın negreira şikesi ortaya çıkmıştı en son. 17 yıl boyunca ispanya mhk'sine para yollamışlar. dava hala sürüyor sanırım. real madrid'le ilgili birşey yok diye biliyorum.

CPH2581 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Boşuna kralın takımı demiyorlar usta.

Bir Real Madrid ve UCL klasiği daha. Dortmund o pozisyonları kaçırdığında söyledik arar diye. Ryerson, Schlotterbeck gibi isimlere üzüldüm ama Madrid kazandığı için mutluyum. Carvajal inanılmaz iyiydi. Vini şahaneydi. Bellingham yapacağını yaptı. Tebrikler Don Carlo, Tebrikler Takım 🤍

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt