SL 23/24 H:1 | Fenerbahçe 2-1 Gaziantep FK | MS | 13 Ağustos

Penaltiydi

Kural ne takima arkasindan gelince elini cekmeye zamani var bence

Kural ne tam olarak

Tepeden goruntu vasr, topun %5'i falan hala cizgi ustunde
IMG_6133.webp

Rdas kusura bakma ama bu görüntü en net görüntü. Bana top disarda gibi geliyor

Bu görüntü de o meshur dünya kupasi görüntüsü

IMG_6134.webp

Simdi dedigim gibi üstten görmek lazim ama ilk görüntüden o topun icerde olmasi Bana pek mümkün gelmedi

Yarı otomatik ofsayt sistemi gibi teknolojilerin bu ülkeye getirilmeme sebebi fenerin kollaması içindir her şekilde eyyam yapacaklar. Çizgileri yamuk çizecekler, dışarda diyecekler teknolojiye başvurmadan çatır çatır sahada hak yiyecekler.
2 milyon avro maliyeti var diyorlardı senelik haziran ayında getirecez denmıstı bu yıl icin ne oldu acaba haber yok

Top tamamı geçmiş duruyor.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ekli dosyayı görüntüle 214890

Rdas kusura bakma ama bu görüntü en net görüntü. Bana top disarda gibi geliyor

Bu görüntü de o meshur dünya kupasi görüntüsü

Ekli dosyayı görüntüle 214891

Simdi dedigim gibi üstten görmek lazim ama ilk görüntüden o topun icerde olmasi Bana pek mümkün gelmedi
Bu görüntü topun iz düşümünün çizgiyle temas ettiği belli gibi. Tepeden olsa daha net görürdük bu top çıkmamış.

2 milyon avro maliyeti var diyorlardı senelik haziran ayında getirecez denmıstı bu yıl icin ne oldu acaba haber yok
Getirmemişler çizgileri manuel çekip eyyama devam etmek istiyorlardır. En azından bu sene daha fazla kollayalım diye uğraşıyorlar. Maliyet hikaye devlet destekli bile gelirdi sorun tepeden en aşağıya kadar başlıyor.

Yönetim nerde abi bizim?? Zaniolo, transferler bu hakem felaketleri! Susmaya yemin mi etmişler bu ne pasifliktir???

bu danalar neden altayı eleştiriyor ki sorun komple savunmaları yine kötü ve agır oyuncular

ayrıca hucum oyuncularının 1 tanesi bile savunma yapmayan oyuncular eskidn misal southamptnda tadic epey koşar takım savunmasına katılırdı

Geri
Üst Alt