- 11 Aralık 2009
- 18.277
- 11.095
- 1.998
O top çıkmış olsa detayıyla servis ederdi LigTV. Gargaraya getirecekler yine...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tepeden goruntu vasr, topun %5'i falan hala cizgi ustunde
2 milyon avro maliyeti var diyorlardı senelik haziran ayında getirecez denmıstı bu yıl icin ne oldu acaba haber yokYarı otomatik ofsayt sistemi gibi teknolojilerin bu ülkeye getirilmeme sebebi fenerin kollaması içindir her şekilde eyyam yapacaklar. Çizgileri yamuk çizecekler, dışarda diyecekler teknolojiye başvurmadan çatır çatır sahada hak yiyecekler.
marcelo gibi adamın ayağını kırsa belki sarı verirlerdi
Bu görüntü topun iz düşümünün çizgiyle temas ettiği belli gibi. Tepeden olsa daha net görürdük bu top çıkmamış.Ekli dosyayı görüntüle 214890
Rdas kusura bakma ama bu görüntü en net görüntü. Bana top disarda gibi geliyor
Bu görüntü de o meshur dünya kupasi görüntüsü
Ekli dosyayı görüntüle 214891
Simdi dedigim gibi üstten görmek lazim ama ilk görüntüden o topun icerde olmasi Bana pek mümkün gelmedi
Getirmemişler çizgileri manuel çekip eyyama devam etmek istiyorlardır. En azından bu sene daha fazla kollayalım diye uğraşıyorlar. Maliyet hikaye devlet destekli bile gelirdi sorun tepeden en aşağıya kadar başlıyor.2 milyon avro maliyeti var diyorlardı senelik haziran ayında getirecez denmıstı bu yıl icin ne oldu acaba haber yok
Net geçmemiş, izdüşümü çizgiye düşüyorEkli dosyayı görüntüle 214890
Simdi dedigim gibi üstten görmek lazim ama ilk görüntüden o topun icerde olmasi Bana pek mümkün gelmedi
İkna oldum. Bence de net dışarıda...Ekli dosyayı görüntüle 214890
Bu ferdinin geçen seneden beri dokunulmazlığı varmarcelo gibi adamın ayağını kırsa belki sarı verirlerdi
şuna sarı bile vermedi