SL 23/24 H:1 | Fenerbahçe 2-1 Gaziantep FK | MS | 13 Ağustos

Takımın yerinde olsam Maxim'e net tavır alır dışlarım. Bu sıcakta takımını deplasmanda 10 kişi bırakıp herkesin hakkına giremezsin.

bu sene kadrolardan ziyade hocalar belirleyici olacak bence ,ismail bunların zayıf karnı

fener yerlileride monte edince ana 11 olusur acikcasi planlamalari bize gore daha net. Ferdi Mert Muldur Cengiz bunlar ligte cogu maca 11 baslar.

Bizde Apo haric kesin 11 diyebilecegimiz yerli yok. Keremi disari atmiyorum koydugun zaman Keremi ya Zahayi keseceksin yada Keremi 10 numaraya atacaksin 10 numarada Kerem imkansiz olmaz bu top kontroluyle. Kaleciyi yerli yapsak bile sikintiliyiz acilcasi.Angelino yerine Kazimcan oynasin derseniz o zaman Angelino niye alindi sorular sorular.

herifler sag acık oyuncusu ferdiyi sol bekte harcıyorlar ,çocukta okadar salakki napıyorum ben demiyor

Antep 10 kişi olmasa maçı bende izlerdim ama call of duty oynuyorum. maxim benimde hakkıma girdi haram ediyorum

dede bakalım valencia kadar gol atabılecekmı sezon sonu,bana göre valenciayı arıyacaklar o herifin + olarak sahtekarlıgı cok iyidi

Ikinci gol gelmeden once de bir iki belli etti kendini antep kurdugu baskiyla ama maxim maximum pushedluk edince boyle oldu. Ikinci yar iki tane daha yiyip oturuar asagi

penaltı iptali bence yanlıştı btw. yere düşüyor ama kasıtlı topu kesiyor gibime geldi. kol topa gitmiş
2.sarıdan kırmızı da yanlıştı bence aynısı fbli topçuya olsa çıkar mıydı acaba

maçı izlemiyorum ama bizim iç sahada anteple olacak maçı sabırsızlıkla bekliyorum.

ileri hattı şöyle zaha, icardi, zaniolo olsun bi de dk. 30 gibi antep kk görsün. hemen şamp kutlamalarına başlayalım.

dün bize bugün antep'e hunharca çıkan kartlar sitigen tarafından fb'ye çıkarılmıyor.

Geri
Üst Alt