⚽ SL 23/24 H:1 | Kayserispor 0-0 Galatasaray | MS | 12 Ağustos

Lanet olsun Okan çıktığın kadroya da geç yaptığın değişikliklerede yok abi bu okandan olmaz lanet gelsin

fatih hocam da yapardı böyle 5 hücum oyuncusu alıp doldur boşalt. Takım çorba olurdu. Benim anlamadığım 5 tane hücum oyuncusu aldık son topta 2 kere abdulkerim topla buluştu komik başka bir şey değil.

İstifada bir hizmettir şu hep aklında bulunsun okan hoca bugün olmaz yarın olmaz ama aklında bulunsun..

Bir kere su lanet sezona transferleri erken bitirmis sekilde giremiyoruz.

Bu arada Zaha’yi bu orta saha ile oynatirsan adam 2 ay sonra beni birakin demeye baslar.

Berkan, Halil, Yunus gibi oyuncularin bu kadro seviyesinde oynamamasi lazim.

Bize bir degil net iki orta saha lazim. Hatta abartiyorum bir de kilit acici 10 lazim.

Konsantrasyon sıfır, laubali hareketler, maça hazırlık sıfır, yeni transferler hazır değil, Okan kardeşim sen ne işe yarıyorsun bir söylermisin, böyle saçma sapan takımlara saçın puanları sonra çok arayacaksın

Şu soktumun zeminlerine de bi çözüm bulamıyorlar. 4 maçtır berbat zeminlerde top oynuyoruz. Bizim zeminde berbat bu ara da

Oynayacağınız topa vurayım!!!!

Ne oynadı bugün bu takım? Ben hiçbir şey anlamadım. Hoca biliyor mu ondan da emin değilim. Ah bu da kaçar mı diyebileceğin bir tane pozisyonun olmaz mı ya? Abicim böyle maçlarda oynamayacaksanız sahaya çıkmayın. Bırakın paf takımı oynasın.

Hafta sonumuzu piç ettiler yine.

Bu kötü oyun ve puan kaybı her türlü hocaya yazar.

Oyuncular hazır değil, sezonu daha erken açmamıza rağmen sahada ezildik.

Değişiklikleri çok geç yaptı, bay ı çıkartıp yunus u alacağına kerem i oraya çekti sağ kanadı felç etti.

Bu sene gomis de yok bakalım nasıl toparlayacak. Bu gisişle Hoca ocak ayını göremez

orta saha olmadan forvete ronaldoyu alsan da sonuç değişmez. ulan iyi futbol için merkez önemli merkez alooooo.....

berkanın önüne icardiyi alsan ne olur? herif kalasın önde gideni.

Torreira olmadığı zaman takımın kalitesi ortaya çıkmıyor bu kadar net.

Bir de yanına transfer yapmadık.

Bunlar olmazsa hep bir tarafımız eksik kalacak.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Belki de küme düşecek yedeksiz Kayseri'ye karşı şu yedeklerle maçı alamamak kabul edilemez. İnanılmaz bireysel kalitemiz olmasına rağmen hiç bir şekilde faydanalamadık.

Geri
Üst Alt