⚽ SL 23/24 H:1 | Kayserispor 0-0 Galatasaray | MS | 12 Ağustos

Maç istatistiklerinde ikili mücadele kazanma oranlarını merak ediyorum, hep KS oyuncuları kazanmış gibi geldi. Bazen göründüğünden farklı çıkabiliyor...

Hala mı kapanan takımlar zırvası yav herifler kapanmadı alo kendimize gelelim sen 70 dakika açık adamlara karşı ne oyun stili olarak ne oyuncu değişikliği olarak katkı sağlama sonra adamlar 20 dakika kapandı diye kapanan takımlara karşı şöyle de böyle de.
Abi hep aynı hikaye.

zahaya top gelince belli etti kendini yalnız. takıma çok şey katacağına ediğieminim
İşte zurnanın zırt dediği yer orası, Zahaya top gelince. Kim getircek o topu Dursun Başkan mı Erden başkan mı, en acil ihtiyacın sol bek ve orta saha 3 ayda 1 sol bek aldırdın o da yedek. 1 tane hazır oyuncu aldırmadın.

Kerem sahanın kesinlikle en kötüsüydü, ancak Kerem’in bu takımı bu kadar etkilememesi lazım. Çok domine ediyor takımı, kendini kral sanıyor.

Çok uygun bir pozisyonda Zaha’ya vermedi mesela. Zaha’dan dayak yemesi kaçınılmaz böyle giderse..

Barış’ın yerine neden Yunus girmedi anlamadım. Yunus’un tek özelliği dar alanda etkili olması, kapanan takımlara karşı iş yapabilmesi. İyi ki Tete’yi aldık..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Zahada pek altta kalmayacak bir topcu gibi duruyor en Ufak top kaybinda boyle tepki verirse istenmez adam haline gelir.

Ben Demirbay'in gomuldugu kadar kotu oldugunu dusunmuyorum. Ilk kez oynuyor bu takimda, bu ligde ustune de yaptigi bir pas hatasi disinda digerlerini bircok oyuncumuz defalarca yapti bugun.

1- Genel takim disiplin ve gorev paylasiminda sorun var
2- Takim gecen sezon basindaki "bireysel" gosteriye donuyor yer yer, bir yardimlasiyoruz bir bireysellesiyoruz onde ozellikle
3- Hocam, madem Kerem-Zaha-Icardi(hadi kilolu sonradan aldin anlasilir) hazir degil, o zaman 35dk ne izledik biz ?
4- Torreira hazir gorunuyor kenarda isiniyor, kadroya alindi. Neden biz Berkan'i izledik 90 + 9dk ?
5- BAY bu mac biraz fazla sure aldi acikcasi ilk yarinin belirli sekanslari disinda, ikinci yari neredeyse hic yoktu ortalikta
6- Takim, Icardi'nin hedef oyuncu oldugunu utunuyor yine
7- Angelinho'yu iyi kullanamiyoruz cunku ortasahamiz "bos"

Bu orta saha kurgusuyla biz Zaha, Angelinho, Icardi gibi isimleri kullanamyiz cunku cok geri geliyorlar ya da "kaliteli" pas alamiyorlar.

Olivieria <> Kerem yani cok benzerler, ancak 1 mac ile kisitli sure ile ben asla Kerem D.'yi elestirmem gayet olumlu da goruyorum genel olarak, ilk macina gore. Bu mac iyi oyuncumuz yok gibi birseydi.

Hala mı kapanan takımlar zırvası yav herifler kapanmadı alo kendimize gelelim sen 70 dakika açık adamlara karşı ne oyun stili olarak ne oyuncu değişikliği olarak katkı sağlama sonra adamlar 20 dakika kapandı diye kapanan takımlara karşı şöyle de böyle de.
Abi hep aynı hikaye.

Ben az önce dedim kapanan takım diye ama haklısın yanlış söyledim
Maçın başında kapanmaya razı bir rakip vardı
Baktılar bizim ortasaha tırt, üstünlüğü ele aldılar
Bir de son 10 dk 10 kişi kalınca kapandılar, orda da top bile getiremedik doğru düzgün
En azından sıfıra inme, verkaç falan hiçbir şey yok

Macta beni rahatsiz eden bisey var. Kerem’in icine mictigi pozisyonlardan sonra elini kolunu sallamasi.

Pas aliyor vuramiyor pasi atana soyleniyor
Hatali pas atiyor adam topu alamadi diye yine soyleniyor

Bi mac iyi bi mac kotu performansi da cabasi. İstemiyorum arkadas ben her mac %70-80 i ile oynayan futbolcu istiyorum takimda.

Düşünce mi birader bu.
Evet, istifada bir hizmettir diye düşünüyorum, yukarıdada belirttiğim gibi bugün yarın demiyorum ama böyle devam etmeye kararliysa ve TD olarak kendini geliştirmek istemiyorsa ozaman iki taraf içinde daha iyi olacağını düşündüğümü belirtmek istedim. Hadi onu bıraktım, "sen kimsin" vs. Hoş olmadı rdas..

Kerem sahanın kesinlikle en kötüsüydü, ancak Kerem’in bu takımı bu kadar etkilememesi lazım. Çok domine ediyor takımı, kendini kral sanıyor.

Çok uygun bir pozisyonda Zaha’ya vermedi mesela. Zaha’dan dayak yemesi kaçınılmaz böyle giderse..

Barış’ın yerine neden Yunus girmedi anlamadım. Yunus’un tek özelliği dar alanda etkili olması, kapanan takımlara karşı iş yapabilmesi. İyi ki Tete’yi aldık..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Pas hatası sayısını sayamadım ayrıca
Takım tam yerleşmiş, hoopp pas hatası ve rakip atakta

Sol bek sorunu kronikleşti bu takımda. Eskiden sağ bek sorun olurdu. Eboue ile Sabri'den kurtulmuştuk.
Şimdi de sol bek hastalığı var. Kim gelirse gelsin fayda etmiyor.

Bu arada bizim iki stoperimiz de topu oyuna sokamıyor. Sürekli uzun top oynuyorlar.

Hazır değiliz demekle bazı eksiklikleri es geçmemek gerek.

Yerlilerimiz kalite olarak yetersiz. Orta sahamız Toreira hariç çok yumuşak.
Sol bekler güven vermiyor.

Hayırlısı artık.

Bu arada, cok abartilacak bir durum yok daha yol cok uzun, ben bu beraberligi hayirli buluyorum cunku kuvvetle muhtemel rakiplerimiz (hedef) yarin ve pazartesi kazanacaklar bu da kendimize gelmemiz acisindan iyi ancak panik yapilacak birsey yok. Isler yoluna girer biraz toparlanmak lazimdi.

Geri
Üst Alt