- 11 Aralık 2009
- 17.361
- 10.353
- 1.838
Maç istatistiklerinde ikili mücadele kazanma oranlarını merak ediyorum, hep KS oyuncuları kazanmış gibi geldi. Bazen göründüğünden farklı çıkabiliyor...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşte zurnanın zırt dediği yer orası, Zahaya top gelince. Kim getircek o topu Dursun Başkan mı Erden başkan mı, en acil ihtiyacın sol bek ve orta saha 3 ayda 1 sol bek aldırdın o da yedek. 1 tane hazır oyuncu aldırmadın.zahaya top gelince belli etti kendini yalnız. takıma çok şey katacağına ediğieminim
En az 3 tane pas hatasi yapmadi mi?Kerem D kötü değildi.
İşte bende ona kızıyorum üstat, karşında rezil kepaze bi takım var ve o takıma organize bile olamıyorsun.Kayserispor hiç bir şey oynamadı.
Hala mı kapanan takımlar zırvası yav herifler kapanmadı alo kendimize gelelim sen 70 dakika açık adamlara karşı ne oyun stili olarak ne oyuncu değişikliği olarak katkı sağlama sonra adamlar 20 dakika kapandı diye kapanan takımlara karşı şöyle de böyle de.
Abi hep aynı hikaye.
Evet, istifada bir hizmettir diye düşünüyorum, yukarıdada belirttiğim gibi bugün yarın demiyorum ama böyle devam etmeye kararliysa ve TD olarak kendini geliştirmek istemiyorsa ozaman iki taraf içinde daha iyi olacağını düşündüğümü belirtmek istedim. Hadi onu bıraktım, "sen kimsin" vs. Hoş olmadı rdas..Düşünce mi birader bu.
Kerem sahanın kesinlikle en kötüsüydü, ancak Kerem’in bu takımı bu kadar etkilememesi lazım. Çok domine ediyor takımı, kendini kral sanıyor.
Çok uygun bir pozisyonda Zaha’ya vermedi mesela. Zaha’dan dayak yemesi kaçınılmaz böyle giderse..
Barış’ın yerine neden Yunus girmedi anlamadım. Yunus’un tek özelliği dar alanda etkili olması, kapanan takımlara karşı iş yapabilmesi. İyi ki Tete’yi aldık..
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi