⚽ SL 23/24 H:1 | Kayserispor 0-0 Galatasaray | MS | 12 Ağustos

Kerem sarhoş gibi ama öyle Icardi Fener maçı sarhoşluğu değil ne yaptığını bilimez halde. Sergio ise arabistan'ım geldi bırakın beni modunda.
Bakambu - Icardi
Kerem - Zaha
Sergio - Kerem D
değişiklikleri ile başlamak lazım

Her mac 3 puan lige puan kaybiyla baslamak iyi olmaz bu sene cok zorlu gececek. Kayseriyi boyle yakalamisken 3 puan sart.

Bu performans yeterli değil. Yedek bekleyen adamları artık sezon başlamışken oynatması lazım. Aldığımız hiç bir adam oynamıyor.

Eleştirmekten çok merak ettiğim için soruyorum. Kazımcan'da bir sıkıntı mı varmış da bugün kadroda yok, yoksa hoca tercihi mi? Herhangi bir haber düştü mü?

Zemin iki takim icin de cok kötü top kontrolu yapmak zor

Ilk mac icin iyiydik son paslari ve son vuruslari yapamadik

Berkan’in performansi iyi böyle devam etsin

Ikinci yari panik yapmadan golu buluruz

ah be mertens'im...

ikinci yarı değişiklikler ile maçı koparırız diyorum.

Okan Buruk ve oyuncu tercihleri sağolsun boş yere oynanmış bir ilk yarı oldu. Dünya kadar transfer yaptık ilk 11 de sadece Bakambu var yeni transfer olarak

Millet yeni transferleri oynattı hazır hale getirdi takımla uyum sağladılar bile biz daha yeni transferlerimizin ayağına top değdiğini göremedik
Ne alakası var ya yazılmış olsun diye atılmış bir post.

Oyuncu sakatlansa ne yapacaksın. Fiziksel maç bu. En hazır oyuncular oynuyor. 2. devre girer kim giriyorsa.

Oliviera-Mertens ikinci yari sahaya cikmamali. Hayatimda bu Oliviera kadar korkak bi adam gormedim. Ulan bi kere ayagini sok su toplara korkak herif ya. Ne oyun kurar ne mucadele eder ne sabunmaya destek verir hic bisey yok adamda.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Mertens neyse de bu oliveira nedir yav. Rezalet ötesi

Geri
Üst Alt